Moda Mi&lan iz Gornjih Petrovcev od septembra z novim direktorjem

Damjana Nemeš Damjana Nemeš
11.07.2023 14:30

To je Marko Hozjan, soustanovitelj več podjetij, tudi član uprave holdinga Elektronček Group v lasti Joca Pečečnika.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Moda Mi&Lan
Damjana Nemeš

Tekstilno podjetje Moda Mi&lan iz Gornjih Petrovcev ima novega direktorja. To je Marko Hozjan, soustanovitelj več podjetij, ki ima tudi več kot dvajset let delovnih izkušenj z vodenjem večjih organizacij, podjetij in start upov, je tudi član uprave holdinga Elektronček Group. Ta je v lasti Joca Pečečnika, ki je letos maja odplačal 600 tisoč evrov dolga gornjepetrovskega tekstilnega podjetja, v katerem je nekaj več kot sto zaposlenih.

Marko Hozjan 
Osebni Arhiv

Sprememba zastopnika podjetja je že vidna na Ajpesu, kdaj bo Hozjan prevzel vodenje, pa je težko napovedati. Kot je potrdil Pečečnik, bo novi direktor omenjeno podjetje odslej vodil skupaj z dosedanjim direktorjem in lastnikom Milanom Mörcem. Ali se bo s prihodom novega direktorja spreminjalo tudi lastništvo v podjetju, bo znano šele, ko bo natančno izdelana strategija podjetja, kar bo predvidoma septembra.

Ena od delavk v podjetju je medtem potrdila, da so na transakcijske račune dobili nakazan tudi letošnji regres, ki mora biti po zakonodaji izplačan v višini 1203,36 evra. Regres bi, če podjetje ne izkazuje insolventnosti, moral biti izplačan najpozneje do 1. julija tekočega koledarskega leta. Spomnimo, zaposleni v gornjepetrovskem podjetju so šele letos maja prejeli preostanek regresa za leto 2022. (dn/Vestnik)

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta