Svet zavoda Pomurskih lekarn za ohranitev enotnih lekarn

Timotej Milanov Timotej Milanov
12.09.2019 22:56

Predstavnik soboške občine Srečko Đurov več ne bo član sveta zavoda, če bo izbran za načelnika mariborske upravne enote.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelins_ek

Člani sveta zavoda Pomurskih lekarn so sprejeli sklep, v katerem ugotavljajo, da sedanja regijska organiziranost javne lekarniške dejavnosti v Pomurju zagotavlja optimalno preskrbo prebivalstva z zdravili, zato nasprotujejo razbijanju enovitih Pomurskih lekarn. V razpravi v zvezi z aktualnim dogajanjem v Pomurskih lekarnah je vršilec dolžnosti direktorja Ivan Zajc vnovič izpostavil, da so imeli sami enake težave kot vsi ostali javni lekarniški zavodi, zaradi česar misli, da so bili po nepotrebnem deležni kritik Mestne občine Murska Sobota (MOMS), vodstvo katere Zajcu že dalj časa očita neizvajanje javnih naročil pri nabavi zdravil. Lekarniška zbornica Slovenije je julija izvedla prvo skupno javno naročilo za večino javnih lekarniških zavodov v državi, po besedah Zajca pa bo treba še ugotoviti, kaj so s tem dejansko dosegli.

Še vedno na nasprotnih bregovih

Srečko Đurov 
Aleš Cipot

Lekarne v nakup poslovnih prostorov

Ivan Zajc je po pričakovanju spet dobil podporo v svetu zavoda. 
Aleš Cipot
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta