Župana Leljaka bo ob določenih priložnostih vozil šofer

V. T., DR
04.06.2019 13:09

Na svojem facebook profilu je objavil, da se bo izjemoma, največ 10-krat na leto, v službo vozil s šoferjem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Župan Radencev ...
Vida Toš

Roman Leljak, župan občine Radenci, je na svojem profilu objavil: "Že 15 dni je v veljavi moj sklep, da bom izjemoma, ko službena pot traja cel dan, uporabil službeno vozilo s šoferjem. To pomeni, da je strošek vožnje zaradi šoferja povečan za 80 evrov bruto. Teh voženj bo max. 10 na leto. Razlog - nemoteno delo s tlf na poti in sprejemi, ki vključujejo alkohol. Nekateri svetniki nasprotujejo. Ob tem poudarjam, da večino službenih poti, 90 %, opravim s svojim avtom. V šestih mesecih si nisem izplačal niti ene kilometrine oziroma dnevnice."
{facebookpost}https://www.facebook.com/romanleljak/posts/10214155733308269{/facebookpost}
Še marca letos smo poročali, da se Roman Leljak ne bo več vozil s teslo, saj se je luksuzni avtomobil pojavil v malih oglasih. Uradno sta sicer Leljakov avto kupili slovensko in hrvaško društvo za raziskovanje zgodovine. Teslo naj bi bili na lizing kupili pred lokalnimi volitvami, marca letos pa je bilo vozilo letnik 2014 (še) naprodaj za 39 tisoč evrov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta