Avtobiografija Britney Spears postala hit, toda izpoved princa Herryja se je v ZDA prodajala še bolj

STA, M.D.
05.11.2023 12:55

V ZDA prodali že več kot milijon izvodov avtobiografije Britney Spears.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Avtobiografijo pop ikone Britney Spears so v ZDA v prvem tednu po izidu prodali že v približno 1,1 milijona izvodih. Po navedbah založbe Gallery Books ta številka velja tako za tiskane kot elektronske izdaje ter zvočnico, ki jo v angleškem izvirniku večinoma bere ameriška igralka Michelle Williams.

Avtobiografija 41-letne Spears z naslovom The Woman in Me (Ženska v meni) je v ZDA izšla 24. oktobra. "Svoje srce in dušo sem vložila v svoje spomine. Svojim oboževalcem in bralcem po vsem svetu sem hvaležna za njihovo neomajno podporo," je besede ameriške pop ikone ob izidu njene avtobiografije navedla založba.

Za primerjavo - v ZDA so v enakem obdobju avtobiografijo princa Harryja prodali v približno 1,6 milijona izvodih in je bila takrat edina neleposlovna knjiga za odrasle, ki so jo v ZDA v letošnjem letu prodali v več kot milijon izvodih.

Spears, ki je prejela več platinastih plošč in nagrad grammy, je ena najuspešnejših glasbenic v zgodovini glasbe. Leta 2008 je skrbništvo nad glasbenico prevzel njen oče Jamie Spears, potem ko je doživela živčni zlom zaradi zasebnih in poklicnih težav. Leta 2021 je Spears po letih pravdnih bitk na sodišču dosegla, da so skrbništvo odpravili.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta