Bivši asistent trdi, da je Willa Smitha v garderobi zalotil med intimnim odnosom s soigralcem iz Princa z Bel-Aira

D.Ži
16.11.2023 11:17

Govorice? Pikantna zgodba iz preteklosti? Odgovor na inforormacije, ki je precej vznemirila ameriško sceno, poznata le zvezdnika kultne serije 90-ih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Will Smith preko predstavnike za stike z javnostjo trdi, da so informacije o tem, da naj bi bile intimen z Duanom Martinom popolna laž. 
Profimedia

Kar nekaj razvpitih biografij te dni vznemirla svetovno estradno sceno in tiste, ki so se znašli v njih. Zadnjih nekaj let se mediji kar veliko ukvarjajo z zasebnim življenjem Willa Smitha, ki že dolgo ni več tako lahkotno razposajeno kot v času serije Princ z Bel-Aira. Udarec je priletel z nepričakovane smeri. Knjigo "Worthy" je napisala kar Jana Pinkett Smith, njegova odtujena žena, za katero do nedavnega sploh nismo vedeli, da z njim ne živi več na istem naslovu.

Zakonca Smith že nekaj let živita v ločenih hišah, a si prizadevata ohranjati dobre odnose.  
Profimedia

Razkrila je veliko pikantnih podrobnosti iz njunega skupnega življenja, kar igralcu ni niti malo všeč. A najbolj pikantno informacijo je v javnost poslal kar Willov nekdanji asistent  Brother Bilaal. Trdi, da naj bi Smith nekoč imel spolne odnose z dolgoletnim prijateljem Duaneom Martinom. Simpatična naj bi si postala že med snemanjem Princa, v seriji je Duane nastopil kot gost, med njima se je razvilo tesno prijateljstvo, pogosto so ju skupaj videvali tudi v javnosti. 

Duane Martin se na govorice še ni odzval.  
Profimedia

Bilaal trdi, da bi lahko razlog za razpad zakona zakoncev Smith tičal v nezadovoljivem intimnem življenju. V intervjujih zadnje čase razlaga, kako je nekoč med snemanjem serije nepričakovano naletel na nenavadno situacijo med Smithom in Duanom Martinom. Pravi, da je odprl vrata v Duanovo garderobo in ju zasačil med analnim spolnim odnosom. To ni bilo prvič, da je kdo jasno namignil na to, da naj bi med njima bilo več kot prijateljstvo. Po daljšem molku se je nato Will Smith na trditve vendarle odzval in zanikal, da bi bil homoseksulec ali imel s prijateljem spolne odnose. 

Willov tiskovni predstavnik se je na trditve odzval v izjavi za TMZ in dejal, da je zgodba "popolnoma izmišljena" in "nedvoumno napačna". Oskarjevec bojda razmišlja tudi o tožbi. 

Jada Pinkett Smith je s svojo biografijo "Worthy" precej začinila jesensko dogajanje na ameriški sceni.   
Profimedia

Duane, ki je bil do leta 2020 poročen z igralko Tisho Campbell, se na zgodbo ni odzval. Kdaj natančno je v franže šel zakon Jade in Willa Smitha, ni povsem jasno, saj je ona novico, da že nekaj let živita ločeno, razkrila šele pred kratkim. Dodala je, da si vsemu navkljub prizadevata za čim boljše odnose. Uradno se še nista ločila. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta