Čudoviti nevesti: Mis Argentine se je poročila z mis Portorika. Sledilci sprašujejo, kakšna je bila poročna noč

D.Ži
03.11.2022 11:32

Našli sta se dve lepotni kraljici. Iskrica med njima je preskočila med tekmovanjem, zdaj sta svojo ljubezen okronali s poroko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mis Argentine Mariana Varela, mis Čila Geraldine González in mis Ekvadorja Cristina Hidalgo leta 2019.
Benjamin Askinas/Profimedia

Brez velikega pompa, a ne prezrta se je zgodila ena najlepših porok tega leta. Najlepših tudi zato, ker sta si večno zvestobo obljubili dve lepotni kraljici. Vsaka od njiju je nekoč osvojila lepotni izbor, vmes se je med njima razplamtela ljubezen. Mariana Varela in Fabiola Valentin svoje zveze dolgo nista obešali na veliki zvon, saj sta želeli zasebnost ohraniti zase, hkrati sta se želeli izogniti žaljivim, homofobnim komentarjem nestrpnežev. Zdaj sta zbrali dovolj poguma in širnemu svetu sporočili, da pripadata druga drugi. Za zmeraj.

Poročili sta se minuli teden, veselo novico pa razkrili v petek, ki sta ga oklicali za poseben dan. Kmalu sta na Instagramu objavili prve skupne fotografije. Ni šlo samo za poročne, temveč tudi utrinke iz njunega skupnega življenja. 

Spoznali sta se na mednarodnem lepotnem tekmovanju Miss Grand International 2020. Iskrica med njima je hitro preskočila in razvila se je ljubezenska zgodba, ki sta jo zdaj okronali še s poroko. 

Mariana Varela je barve Argentine zastopala na izboru Miss Universe 2019, Portoričanko Fabiolo Valentin pa so z najlepšo v domovini razglasili leta 2020. Atraktivni nevesti sta seveda z novico krepko razburkali domišljijo svojih sledilcev, nekateri ju navihano sprašujejo tudi, kakšna je bila njuna prva poročna noč. Obe sta namreč na poroki nosili belo barvo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta