(FOTO) Bivša dobitnica loterijskega jackpota na spletu prodaja svoje intimne fotografije. In te so zelo nazorne

D.Ži
02.02.2023 12:22

Sreča se ji nasmehnila leta 2013, danes jo želi nadgraditi za lastnimi rokami. No, ne samo rokami.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekoč je stavila na srečo. Danes stavi predvsem na svoje obline in poslovno žilico. Obojega ima zelo veliko. O Jane Park  iz škotskega Edinburgha so tuji mediji leta 2013 že pisali, saj je takrat pri svojih rosnih 17-ih na evropski loteriji EuroMillions zadela milijon funtov, kar bi trenutno naneslo okoli 1,12 milijona evrov.

Nekateri se zdaj sprašujejo, koliko ji je od dobitka sploh še ostalo, saj se je odločila za zanimivo poslovno potezo in odprla profil na razvpiti spletni platformi OnlyFans, kjer ljudje v zameno za plačilo objavljajo izvirno vsebino, večinoma erotične narave. Nekateri so s tem obogateli in se povsem odpovedali običajnim zaposlitvam. 

27-letna lepotica trdi, da si na ta način želi še povečati premoženje in preseči milijon funtov. Kar dobro ji gre, saj ima trenutno že okoli 54.000 sledilcev, precej več pa na brezplačnem instagramovskem profilu, kjer jo občuduje več kot 220.000 ljudi. 

Loterijski dobitek ji je prinesel veliko medijske pozornosti, z njim si je plačala tudi nekaj lepotnih posegov, s katerimi je svoj videz precej spremenila. Povečali in dvignili so ji zadnjici, ter ga pri tem polomili, kar jo je zelo užalostilo.

Za spreminjanje svojega telesa je porabila že okoli 70.000 evrov, med drugim ima danes tudi večje prsi, prestala je tudi liposukcijo in pomlajevanje z botoksom, polnili, urediti si je dala zobe. 

Denar v njeno življenje ni prinesel samo lepih stvari, saj jo nekateri iz zavisti žalili, celo s smrtjo naj bi ji grozil nek zalezovalec. Stres in tesnobo je začela blažiti s potratnimi nakupi luksuznih predmetov in eksotičnimi počitnicami. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta