(FOTO) Bivša punca srbskega zvezdnika se po Cannesu sprehaja v prosojni obleki, skozi katero se vidi prav vse

D.Ži
20.05.2022 10:55

Ni prav lahko pritegniti pozornost, ko se po rdeči preprogi sprehajajo največje hollywoodske zvezde, a pogumni Sashi Luss je uspelo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekdanja punca slavnega srbskega igralca Miloša Bikovića, Sasha Luss, se je na filmskem festivalu v Cannesu skoraj gola sprehodila po rdeči preprogi.

Profimedia

Manekenka je nosila obleko iz nenavadnega materiala, ki je bil videti kot zelo prosojna mreža diamantov. Tako so gostje lahko skoraj v celoti občudovali njeno razgaljeno oprsje in vse ostalo. Najintimnejše dele je zakrila s spodnjim perilom kožne barve.  Pri roki je imela tudi bel suknjič. 

Profimedia

Manekenka je pritegnila veliko pozornosti fotografov in zagotovo je kakšna svetovna igralska zvezda ob tem začutila nekaj zavisti. Te dni v Cannesu namreč blestijo tudi Eva Longoria, Anne Hathaway in Julia Roberts.

Sasha je ruska manekenka in igralka, od leta 2015 do 2016 pa je bila v zvezi z enim najbolj zaželenih Srbov  Milošem Bikovićem. Par je skupaj poziral tudi za rusko različico revije Vogue, a njuna ljubezen ni trajala prav dolgo, sta pa ostala dobra prijatelja.

Profimedia

Biković je razpad zveze naznanil kar na svojem instagramu

''Da bi se izognili napačnim sklepom o Sashi, moram napisati, da sva se pred časom razšla. Fotografije Sashe v Miamiju so se pojavile, ko nisva bila več skupaj. Ostala sva v odličnih odnosih. S Sasho  nimava potrebe obveščati medijev o vsakem koraku najine zveze, želiva le preprečiti širjenje neresničnih zaključkov," je zapisal igralec.

Profimedia

Dvojica se je spoznala na nekem snemanju, iskrica pa je preskočila, ko sta se za potrebe fotografiranja morala poljubiti. 

Sasha je korakala že na modnih revijah znamk, kot so Prada, Valentino, Calvin Klein in Givenchy, bila je tudi obraz številnih modnih kampanj. Vrsto let je sodelovala s Karlom Lagerfeldom, ki jo je opazil leta 2011.

Profimedia

Miloš je trenutno v zvezi z Ivano Malić, svojo zvezo pa sta skrivala vse do decembra lani, ko je Ivana na instagramu objavila prvo skupno fotografijo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta