(FOTO) Diamantni prstan! Ko boste videli, kako romantično je naš nogometaš zasnubil svojo punco, boste povsem iz sebe

D.Ži
10.06.2022 09:40

Snubitev kot iz pravljice. Bel šotor, miza polna vrtničnih listov in prav posebna škatlica. Kdo ne bi rekel "da"?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Obožujemo, ko naše zvezdnike zagrabi romantično vzdušje. Tokrat sta svoje spletne sledilce presenetila nogometaš Andraž Šporar in njegova čedna Mia Mujadžić Golob, ki sta te dni v sedmih nebesih. Razkrila sta namreč, do jo je on zasnubil, ona pa je pristala. Scenografija je bila fantastična, saj je Andraž vprašanje postavil v čudovitem Marakešu. Zgodilo se je v neverjetno romantičen šotoru, v katerem je stala lepo pogrnjena miza s svečami in posutimi vrtničnimi listi. Denarnico je očitno razprl na široko, saj njegova draga zdaj nosi zaročni prstan draguljarske hiše Cartier. Kdo ne bi rekel "da"?

Fotografije snubitve so v samo nekaj urah zbrale že več kot 6.500 všečkov in številne čestitke. 

 

Slovenski reprezentant Šporar je zadnje mesece igral na Otoku. Tja se je z izbranko Mio preselil z drugega konca Evrope, pred tem sta namreč živela v Lizboni, kjer je Andraž igral za nogometni klub Sporting. Zaljubljencema seveda želimo vse dobro tudi mi. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta