(FOTO) Fantastična! Penelope Cruz blestela v kombinaciji, ki se je ne bi sramovala niti legendarna Coco

D.Ži
28.10.2022 10:55

Španska filmska zvezdnica je že nekaj časa zapisana najbolj prestižni francoski modni znamki. Tokrat je nosila tudi njeno kultno torbico.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Epa

Penelope Cruz te dni na polno promovira svoj novi film "L'immensità", v katerem igra žensko, ujeto v kompleksno družinsko situacijo, iz katere ne vidi izhoda in zato konča v psihiatrični ustanovi. Penelope je film promovirala tudi na italijanskem inštitutu za kulturo v Madridu, kamor je lepa igralka prišla v kostimu z mini krilom.

Epa

Penelope Cruz je kot ambasadorka modne hiše Chanel tudi za to priložnost oblekla kreacijo luksuzne francoske hiše. Na rdeči preprogi je pozirala v temno modrem kostimu iz tvida, ki ga sestavljata krajša jakna z rokavi do komolcev, okrašena z veliko bleščicami in zlatimi obrobami, ter v enakem stilu krilo z zadrgo na sredini. Penelope je imela zadrgo nekoliko odprto, zaradi česar je videti, kot da ima mini krilo razporek.

Epa

Slavna lepotica je pod suknjičem nosila oprijet bež top, tudi pri čevljih in torbici je stavila na Chanel, poleg ženstvenega kostima pa je obula elegantne črne sandale s satenastim zaključkom, peto je dopolnjeval kovinski obroček z napisom 'Chanel' - zelo efekten detajl, zaradi česar so petke bile pravi magnet za poglede.

epa

Torbica je bila zelo klasična, prešita črna s ​​kovinsko verižico, gre za kultni Chanelov model.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta