(FOTO in VIDEO) Robbie Williams jih ima 50! Njegovo življenje je danes povsem drugačno, kot je bilo nekoč

A.L.
14.02.2024 12:15

Skozi vsa leta glasbene kariere je imel tudi trdno podporo svoje mame in očeta.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Skupaj s slavo so prišle tudi tegobe.
Reuters

Robbie Williams je v torek praznoval svoj 50. rojstni dan in ob tej priložnosti nekaj besed namenil tudi svojim zvestim oboževalcem. Na Instagramu se jim je pevec zahvalil za "mistične trenutke na odru". 

Ko se je Robbie pridružil skupini Take That, ki ga je izstrelila med največje zvezdnike sodobnega časa, je štel rosnih šestnajst let. Odraščal je v angleškem mestu Stoke-on-Trent v Zahodnem Midlandsu, a s pridružitvijo Take That se mu je življenje obrnilo na glavo. A skupaj s slavo so prišle tudi tegobe, Williams se je več let soočal z odvisnostjo od drog. "Gary Barlow je imel bulimijo in bil izjemno depresiven. Sploh ni stopil iz hiše, spal je pod klavirjem. Howard Donald je, potem ko je zapustil Take That, skušal storiti samomor, Mark Owen je bil na zdravljenju odvisnosti, podobne težave sem imel tudi sam. Tako je, ko si v fantovski skupini," je nekoč v nekem intervjuju razkril glasbenik, ki je težave, ki so ga pestile v mladosti, zdaj pustil za sabo.

Skupina Take That leta 1993.  
Profimedia

Nenehni spori skupine so vplivali na to, da se je Robbie Williams naposled po šestih letih odločil glasbeno pot nadaljevati sam. V letih solo kariere je dosegel neverjeten uspeh in polnil dvorane po vsem svetu.

Ko se je Robbie pridružil skupini Take That, ki ga je izstrelila med največje zvezdnike sodobnega časa, je štel rosnih šestnajst let.
Profimedia

Skozi vsa leta glasbene kariere je imel tudi trdno podporo svoje mame in očeta. Prav oče se sprašuje, kako je tako hitro minilo 50 let. "Bil je vrtinec - toda kakšen užitek. Absolutni užitek," je povedal Robbiejev oče in ob tem priznal, da je njegova najljubša sinova pesem Angels. Robbie mu jo je prvič zapel v avtu na poti v Nantwich v Cheshiru, kmalu po tem, ko jo je napisal.

Poleg izjemne glasbene kariere je strani rumenih medijev polnil tudi s svojim ljubezenskim življenjem. Mediji so mu pripisovali številne zvezdnice, med njimi omenjajo tudi Kylie Minogue in Nicole Kidman.

A divji časi so minili, danes je življenje 50-letnika videti drugače. Rešil se je odvisnosti, zato zdaj živi zdrav življenjski slog skupaj s svojo ženo Aydo in njunimi štirimi otroki – Teddyjem, Charliejem, Coco in Beaujem.

A divji časi so minili, danes je življenje 50-letnika videti drugače.
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta