(FOTO in VIDEO) Spletno vplivnico moški skrivaj snemal med spanjem: "Tresem se od besa"

A.L.
22.12.2022 09:51

Vplivnica je moškega prosila, naj posnetke izbriše.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Brazilska fitnes vplivnica Anna Clara Rios je na Instagramu, kjer ji sledi 644 tisoč ljudi, spregovorila o nevšečnosti, ki se ji je pripetila na letu iz São Paula v Belo Horizonte. Med letom je namreč zaspala, ko se je zbudila, pa je ugotovila, da jo starejši moški snema z mobilnim telefonom. Anno so zbudile stevardese in jo opozorile, da jo eden od potnikov snema in fotografira med spanjem. "Tresem se od jeze," je povedala vplivnica v videu, ki ga je objavila v svoji Instagram zgodbi.

Vplivnica je moškega prosila, naj posnetke izbriše, a je pri tem ugotovila, da jih je že poslal nekomu prek WhatsAppa, zato je celotno situacijo prijavila policiji.

Kot še pišejo tuji mediji, je Anna Clara Rios sprva mislila, da jo neznanec snema, ker jo je prepoznal, a izkazalo se je, da je situacija nekoliko drugačna. Kot si ji pojasnile stevardese, se ji je moški med spanjem približal in pogledal pod njeno krilo. Moškega je policija pričakala takoj po pristanku letala in ga odpeljala na policijsko postajo na razgovor, a ga ni pridržala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta