(FOTO) Kako ji pristoji! Charlize Theron navdušila s čudovitim stajlingom v najlepši barvi tega leta

D.Ži
27.10.2022 10:02

Južnoafriška igralka je med promocijo svojega novega filma navdušila z modnim presežkom, ki je zadovoljil tudi najzahtevnejše modne kritike.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Radovedni paparaci so Charlize Theron ujeli med prihodom v zgodovinsko pomembno stavbo v Los Angelesu "El Capitan Entertainment Centre". Tam namreč snemajo pogovorno oddajo ameriškega voditelja Jimmyja Kimmela, slavna 47-letna oskarjevka pa je bila med njegovimi gosti v najnovejši epizodi.

Charlize je k Jimmyju prišla, da bi promovirala svoj novi film "The School For Good And Evil", ki bo premiero na Netflixu dočakal 19. oktobra, med klepetom se je dotaknila tudi svoje potencialne vloge v franšizi "Doctor Strange".

Nino, Lele

Igralka se je namreč pojavila čisto na koncu filma Doktor Strange v multivesolju norosti, kar je bilo svojevrstno presenečenje, saj tega ustvarjalci sploh niso oglaševali. Oboževalci Marvela so to razumeli kot najavo, da bo Charlize postala nova stalna igralka v tej uspešnici, sama pa je z informacijami o tem bila zelo skopa. "Igram Cleo in lahko bi rekli, da imam veliko dela. Še vedno ne vem, kdo točno je," je odgovorila na vprašanje, kaj bi lahko povedala o svojem liku.

Dobro razpoložena lepotica je na snemanje prišla v zelo dodelani opravi, v kateri je prevladoval eden najlepših odtenkov modre. Po mnenju modnih poznavalcev gre za enega najlepših in najbolj priljubljenih odtenkov tega leta. Kobaltno oziroma kraljevsko modra zvezdnici resnično pristoji. 

Charlize je za to priložnost oblekla poliestersko minikrilo z visokim razporkom, dopolnila pa ga je s predimenzioniranim volnenim puloverjem v enakem odtenku. Obula je sandale s tankimi paščki in visoko peto v črni barvi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta