(FOTO) Legendarna srbska košarkarica se je pridružila spletni strani za odrasle: "Prisluhnila sem vašim željam"

D.Ži
02.11.2022 14:56

Sita tega, da nekateri kritizirajo vsak njen korak, se je slavna športnica odločila na račun svoje razvpitosti tudi nekaj zaslužiti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekdanja srbska košarkarica Milica Dabović (40), ki so jo srbski gledalci letos lahko spremljali tudi v resničnostnem šovu Survivor, se je pridružila razvpiti strani za odrasle OnlyFans. Z novim kariernim podvigom se je pohvalila na družbenih omrežjih.

Profimedia

"Odločila sem se prisluhniti vašim željam. Rada se slikam, rada imam svoje telo, zato gredo odslej vse slike tja. En škandal več ali manj. Padla je tudi stava, da bom zbrala v 48 urah 1000 naročnikov," je zapisala na svojem profilu na Twitterju in sprožila plaz odzivov.

"A bo golota?", "Bravo, legenda", "Popolna podpora", "Če je možno, bi kakšno sliko zastonj?", "Samo naprej", ji sporočajo navdušeni sledilci, nabirajo pa so tudi negativni komentarji.

Profimedia

"Moški, večinoma, razveselili ste me! Kdor razume, bo razumel. Šele zdaj se zavedam, kako zelo so ženske največje sovražnice ženskam! Ko nimam povedati kaj lepega, sem tiho. Vse, kar sem naredila do 40-ih, ste obsojali. Razlika je le v tem, da mi zdaj ničesar ne morete narediti. Niti poljubiti moje sladke zadnjice," sporoča kritikom.

Profimedia

Milica ima za sabo zavidljivo košarkarsko kariero, med katero je bila evropska prvakinja, osvojila pa je tudi bron na olimpijskih igrah. V šovu Survivor se je prebila do samega finala, kjer je izgubila proti Stefanu Nevistiću, ki je zmagal v rdeči ekipi, medtem ko je v modri premagala Nevena Blanuša.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta