(FOTO) Njen mož igra v filmu Top Gun: Lepa dolgonoga Srbkinja blestela na zlatih globusih

D.Ži
12.01.2023 13:30

Nina Seničar se na svetovni estradni sceni odlično znajde. Nekoč je bila punca Erosa Ramazzottija, danes je poročena z Jayem Ellisom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
 
Profimedia

Srbska manekenka in igralka Nina Seničar je pritegnila kar veliko pozornosti na rdeči preprogi podelitve zlatih globusov, kjer se je pojavila v žametni rdeči obleki modne hiše Dolce&Gabbana.

Profimedia

Fotografom je nasmejana pozirala v družbi moža Jaya Ellisa, igralca, ki je lani imel opazno vlogo v filmu Top Gun: Maverick.

Profimedia

Igralec je na dogodek prišel v beli srajci in suknjiču ter črnih hlačah, kombinacijo pa je dopolnil z metuljčkom.

Nina in Jay sta se spoznala leta 2015 v baru v Los Angelesu, štiri leta pozneje pa sta se zaročila. Par se je poročil lani poleti v Toskani.

Profimedia

Nina je bila pred poroko s hollywoodskim igralcem v razmerju z znanim italijanskim glasbenikom Erosom Ramazzottijem, spoznala pa sta se, ko je živela in študirala v Italiji.

Profimedia

Igralka je nastopila v več hollywoodskih filmih, kot sta Papillon in Mayhem, ter v številnih italijanskih filmskih in televizijskih produkcijah.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta