(FOTO) Noseča! Zvezdnica se je dolgo trudila zanositi, zdaj je sanje o materinstvu končno uresničila z žensko

D.Ži
08.11.2022 12:08

Rebel Wilson prekipeva od ljubezni in ponosa, saj je postala mamica ljubke punčke z imenom Royce Lillian.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralka in komičarka Rebel Wilson je prijetno šokirala svoje sledilce na družbenih omrežjih. Postala je mama punčke Royce Lillian, ki jo je rodila nadomestna mati.

Na svojem Instagramu je objavila fotografijo novorojenke, ki si z ročico zakriva obraz, ob fotografiji pa je napisala daljši opis.

"Ponosna sem, da lahko naznanim rojstvo svojega prvega otroka, Roycea Lillian, ki jo je prejšnji teden rodila nadomestna mati! Sploh ne morem opisati ljubezni, ki jo čutim do nje, ona je prelep čudež!'' je začela Rebel.

Profimedia

''Večno bom hvaležna vsem sodelujočim, (saj veste, kdo ste), to je nastajalo leta ... Še posebej pa bi se rada zahvalila prelepi nadomestni materi, ki jo je nosila in rodila z milostjo in skrbnostjo. Hvala, ker ste mi pomagali ustvariti lastno družino, to je čudovito darilo. Najboljše darilo! Pripravljena sem dati mali Royceu vso ljubezen, ki si jo lahko zamisli. Hitro se učim ... Veliko spoštovanje vsem mamicam. Ponosna, da sem v vašem klubu!" je zapisala vesela igralka.

Profimedia

Rebel se je dolga leta trudila postati mama, a ji je to preprečevala debelost.

Wilsonova je maja za People povedala, da je leta 2020 shujšala v upanju, da bo postala mama, ker ji je zdravnik za plodnost povedal, da bo imela boljše možnosti za tvorbo jajčec, če bo izgubila nekaj kilogramov.

Profimedia

"Pomislila sem, da je ta tip nesramen, a je imel prav. Nosila sem veliko odvečne teže. Bilo je skoraj tako, kot da ne bi razmišljala o svojih potrebah. Razmišljala sem o potrebah bodočega otroka, kar me je resnično navdihnilo k bolj zdravemu življenju," je rekla.

Rebel je od letos v razmerju z Ramono Agrumo, mediji pa so nedavno poročali, da sta se dami zaročili. Igralka je novico zanikala z novo fotografijo iz Disneylanda, na kateri pozirata skupaj, v opisu pa dodala: "Hvala za čestitke, a nisva zaročeni!"

Profimedia

Rebel je v začetku tega leta spregovorila o svojem novem ljubezenskem razmerju in predstavila Ramono, s katero se dobiva že nekaj mesecev, svoje oboževalce pa je presenetila, saj se je prej intimno zapletala z moškimi. 

"Mislila sem, da iščem Disneyjevega princa ... Ampak morda je vse, kar sem ves ta čas resnično potrebovala, Disneyjeva princesa," je takrat zapisala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta