(FOTO) Pariz ji paše: Celine Dion po nastopu na otvoritvi olimpijskih iger z oboževalci, prejema čestitke za vrnitev

ZaB
27.07.2024 21:05

Glasbenica se bori z avtoimuno boleznijo in se le redko pojavi v javnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Po glamuroznem nastopu pod znamenitim Eifflovim stolpom, v finalu otvoritvene slovesnosti na olimpijskih igrah v Parizu, se je najbolj znana glasbenica francoskega govornega področja oglasila na instagramu in se poklonila športnicam in športnikom, njihovi neomajni vztrajnosti. Obenem je poudarila, kako počaščena je, da je nastopila ob tako posebni priložnosti, in to še v enem od svojih najljubših mest. 

Reuters
Reuters

Kanadčanka, ki trpi za redko avtoimuno boleznijo in se skrajno redko pojavi v javnosti, tudi nastopa več ne, je bila, ko se je dan po otvoritvi in tudi prej pojavila pred hotelom, v katerem je v Parizu bivala, videti bolje in dobro razpoložena. Tudi fotografirala se je z oboževalci. Pod objavo na instagramu ji sledilci čestitajo za "tako olimpijski nastop". Da si zasluži častno zlato medaljo za svojo vrnitev, navdihujoč in pogumen nastop, poudarjajo vsi po vrsti. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta