(FOTO) Skoraj 50-letna zvezdnica se je pokazala v drznih leopardjih kopalkah. Videti je kot boginja zapeljivosti

D.Ži
25.05.2022 09:00

Sofia Vergara bo kmalu stopila v klub petdesetletnikov. Videti ni nič manj zapeljiva kot v časih, ko je delala kot model za kopalke.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Kolumbijska igralka Sofia Vergara slovi kot ena najbolj seksi žensk na svetu, laskavi naziv pa je upravičila z novimi fotografijami na instagramu.

Sofia je pozirala v seksi kopalkah z leopardjim vzorcem in radodarnimi izrezi na hrbtu, dekolteju in na stegnih. Njene zapeljive obline so kar kipele iz skromnega tekstila. Zelo ponosna je na njih, zato je samozavestno razkazovala svojo napol golo zadnjico in del prsi.

Oprava je njene oboževalce pustila brez besed, tudi zaradi dejstva, da bo Sofia letos julija dopolnila 50 let.

"Se hecaš?!" je med prvimi komentirala fotografije igralka Sarah Hyland, ki je z Vergaro igrala v seriji Moderna družina. Podobno so se odzvali številni Sofijini oboževalci, ki so jo zasuli z več sto tisoč všečki in komplimenti na račun njenega videza.

Sofia pogosto deli stare fotografije iz 80-ih in 90-ih let, na katerih pozira v vseh mogočih seksi položajih. Takrat je namreč delala kot manekenka, ki je promovirala kopalke. Zlahka bi temu delu bila kos tudi danes.  

Zanimivo je, da se je morala Vergara za svojo najnovejšo vlogo narediti manj atraktivno, saj je upodobila zloglasno kolumbijsko kraljico mafijskega kartela Griseldo Blanco v miniseriji Griselda. Ta naj bi na Netflix prišla še letos ali v začetku naslednjega leta. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta