(FOTO) Sredi noči je Miša Molk presenetila z zelo osebnim zapisom. In mu dodala fotografijo, na kateri je v kopalkah

D.Ži
06.06.2022 09:51

Da je priljubljena televizijska voditeljica nočna ptica, že vemo. Tokrat je še pred svitom razmišljala o življenju in letih, ki "pravzaprav še kar lepo in umirjeno curljajo".

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ni prvič, da jo je navdih našel sredi noči. Pravzaprav smo že vajeni, da nas nočna ptica še pred svitom preseneti s kakšnim zapisom, ki nas nato spremlja še več dni. Tokrat je Miša Molk tipkovnico pod prste vzela okoli tretje ure. Ne vemo, ali se ji je kaj sanjalo ali pa sploh še ni zaspala, a očitno je v tej junijski noči razmišljala o življenju in letih.  

Jože Suhadolnik

"Leta …, ta leta …, saj še kar lepo in umirjeno curljajo, ker te ne napade vse naenkrat. Najprej malo podaljšaš krilo, zamenjaš šminko, zvišaš dekolte, izostriš pozornost in znižaš pričakovanja. Zardevanje mine, oklevanja je manj. Nestrpnost do nesmislov se sicer igličasto zaostri, ampak za neumnosti in blebetanja pa ne dviguješ več sredinca," je zapisala na svojem Facebook profilu. "Prepirati se ti več ne da, zapletati se v konflikte še manj, lesti komu v rit pa sploh ne," je nadaljevala in s svojim zapisom segla tudi pod pas. "Razumeš več kot včasih. Predvsem to, da je notranja harmonija čisto tvoja; da te hrup okoli tebe ne more zmesti. In kar je ob tem res osupljivo lepo, je to, da te še vedno preganja libido, ta agens življenja. Pa ne zgolj kot seksualni nagon, ampak kot sila, ki se kot transfer od tam spodaj razpršeno podi med črke, poglede, vonjave, dotike, zvoke," je dodala. 

Priznava, da z leti pride tudi kaj manj prijetnega. "Je pa res, da malo slabše vidim. Niti nisem vedela, da tako slabo, če me ne bi na to opozorila okulistka in vprašala, a kar brez očal hodite. Ne vidim dobro ne na daleč, ne na blizu. Okej, razumem. A ja, sivo mreno imam tudi, hmm. To pa bo nekaj z leti povezano," piše Miša Molk.

Žiga Culiberg

Ob koncu dolgega zapisa, ki ga lahko v celoti preberete na njenem profilu, je prišla do zaključka: "Ni tako švoh nabirati leta, sicer bi bilo vse po starem. In prav s tem bi zapravljali leta."

Zapis je pospremila z dvema fotografijama. Prva je črno-bela, na njej čudovita Miša v nekih drugih letih pozira v kopalkah. Na drugi malce zamišljena in še vedno čudovita Miša zamišljeno zre predse. Morda v njenih mislih spet nastaja nov zapis.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta