(FOTO) Tako ganljivo se je od njega poslovila Leticia Calderon: Umrl eden najbolj priljubljenih zvezdnikov Esmeralde

D.Ži
14.03.2023 10:21

Nepozabnega ljubko prismuknjenega Melesia ni več. Od legendarnega igralca se je v Mehiki poslovila množica sorojakov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ko je Letizia Calderon leta 1998 obiskala Maribor, jo je v Trgovskem centru City pričakalo več kot 5000 ljudi. Melesia z njo sicer ni bilo. 
Boris Vugrinec

V 98. letu starosti je umrl legendarni mehiški igralec Ignacio Lopez Tarso.

Profimedia

Bil je veteran zlate dobe mehiške kinematografije, slovenskim gledalcem pa je najbolj znan po kultni telenoveli Esmeralda, v kateri je igral priljubljenega Melesia.

Serija je bila v 90-ih letih v Sloveniji tako zelo priljubljena, da so ulice med njenim predvajanjem bile prazne, obiska glavne igralke pri nas pa se je udeležilo na tisoče ljudi.

Tako so se od igralca poslovili v domovini.
Profimedia

Od igralca se je na svojem instagram profilu poslovila tudi Leticia Calderon, ki je v istoimenski seriji igrala Esmeraldo.

Profimedia

"Nebesa so dobila veliko zvezdo. Izgubili smo velikega igralca, človeka, partnerja, očeta, dedka, prijatelja. Za vedno si bom zapomnila, kako sva se ure in ure pogovarjala in smejala. Moj Melesio. Zelo ga bom pogrešala," je zapisala Leticia, ki se je od dobrega kolega tudi osebno poslovila. Solz ni mogla zadržati. 

Ignacio je bil do konca življenja aktiven v gledališču in filmu.

Profimedia

V sedem desetletij dolgi karieri je odigral številne vloge, nekaj časa je bil tudi kongresnik, od njega se je na pogrebu poslovila mehiška ministrica za kulturo Alejandra Frausto ter poudarila, da je v svoji državi pustil neizbrisen pečat.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta