(FOTO) Težave v družini Schumacher, vmešali so se celo odvetniki: Kaj nekdanjemu športniku očita bivša žena?

A.L.
05.10.2024 13:17

Med nekdanjima zakoncema je zavrelo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ralf in Michael Schumacher.
Profimedia

Konflikt med nekdanjim voznikom formule 1 Ralfom Schumacherjem in njegovo bivšo ženo Coro se nadaljuje. Cora je Ralfa obtožila laži v televizijskem intervjuju, kjer je izjavil, da ga je blokirala na mobilnem telefonu in družbenih omrežjih.

Spomnimo, Ralf je nedavno javnosti razkril svojo zvezo s francoskim poslovnežem Etiennom Bousquet-Cassagneom. Objava je sprožila številna sporočila podpore, zanetila pa je tudi javni spor s Coro, ki je ob tem dejala, da ji je njen bivši mož, oče njunega sina Davida, "zabodel nož v hrbet".

Ralf z nekdanjo ženo Coro.
Profimedia

Cora je svoji ekipi odvetnikov naročila, naj pošlje pismo Ralfovim pravnim zastopnikom. V pismu je zapisano, da brat Michaela Schumacherja laže. Cora naj bi svojega bivšega moža blokirala le na WhatsAppu, vedno pa naj bi jo lahko kontaktiral prek klica ali sporočila.

Ralf je bil 14 let poročen z manekenko Coro Brinkmann, s katero ima 22-letnega sina Davida. Leta 2015 se je par ločil, po javnem razkritju o novem partnerju nekdanjega športnika pa je med njima zavrelo. Cora trdi, da se počuti izdano, pričakovala je, da bo Ralf bolj odprt do nje. Večkrat naj bi ji zagotovil, da so govorice o njegovi spolni usmerjenosti neresnične in ji svetoval, naj poišče strokovno pomoč.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta