(FOTO) Trojicafest s štirimi zgodbami in zelo nepričakovanim gostom

D.Ži
23.06.2024 06:00

Po burni evropski predvolilni kampanji, del katere je bil tudi svetotrojiški župan David Klobasa, je mnoge presenetilo, da je kot gost na festivalu debitiral minister Luka Mesec.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Svetotrojiški župan David Klobasa je gostil številne zanimive goste. Bivša poslanka Lidija Divjak Mirnik je redno obiskovalka, prihod ministra Luke Mesca pa je bil popolno presenečenje.
Marko Pigac/mp Produkcija

Ni več vstopa v poletje brez Trojicafesta, ki se je v presenetljivo kratkem času pozicioniral kot eden najljubših in najbolje obiskanih slovenskih festivalov. V Sveti Trojici, slikovitem kraju sredi Slovenskih goric, so letos predstavili nekoliko spremenjen koncept festivala, saj so si omislili štiri tematske dni.

Borec! Tomi Meglič, frontman Siddharte, trenutno večino nastopov preživi na stolu, saj okreva po noro bolečem pretrganju ahilove tetive.
Marko Pigac/mp Produkcija

Prva dan je bila Bleščeča Trojica, ko sta na odprtju poslušalce s svojo glasbeno čarovnijo pobožala Maraaya, sledila je Črna Trojica, dan, ki je bil v znamenju povezave med Trojico in Črno na Koroškem, češnja na koncu festivalskega dne je bil koncert Siddharte.

Raay in Marjetka, Maraaya, te dni svojo glasbeno pravljico širita po slovenskih gradovih, Trojicafest pa sta odprla in se z veseljem fotografirala s številnimi obiskovalci.
Marko Pigac/mp Produkcija

Tretji dan so izpeljali Peščeno Trojico, ki je med drugim prinesla pogostitev občanov s svežimi ribami ob dnevu slovenskih ribičev pri Trojiškem jezeru, zvečer pa plesni show Salsa & Bachata Plesnega studia S in koncert skupine Kingston na glavnem odru.

Hrvaška zvezdnica Danijela Martinović je presenetila Hermana Gradišnika, prejemnika glavne nagrade, in njegovo partnerico Petro Kamenski.
Marko Pigac/mp Produkcija

Festival je sklenila Nostalgična Trojica s koncertoma domačinke Stele Tavželj in hrvaške zvezdnice Danijele Martinović. Trojicafest je privabil obiskovalce od blizu in daleč, po burni evropski predvolilni kampanji, del katere je bil tudi svetotrojiški župan David Klobasa, pa je mnoge presenetilo, da je kot gost na festivalu debitiral tudi minister Luka Mesec, ki se je v prijetni družbi očitno prav lepo zabaval.

Ingmar Bloudek, nekdanji nogometaš NK Maribor, danes odvetnik, s soprogo Bredo ter prijateljema Dejanom Panićem in Tjašo Lukač.
Marko Pigac/mp Produkcija
Ni Trojicafesta brez županovih dobrih prijateljev in podpornikov. Zabavali so se Anamarija Noč, Michael Lovrec, Vane Trajkov, Klemen Kokol, Doroteja Premužič, Ana Ranc in še mnogi drugi.
Marko Pigac/mp Produkcija
Predsednik državnega sveta Marko Lotrič v družbi gospodarstvenikov Nade in Igorja Krapšeta.
Marko Pigac/mp Produkcija
Hrvaški pevec, nesojeni evrovizijec leta 2020, Damir Kedžo je užival v očarljivi družbi Nuške Drašček.
Marko Pigac/mp Produkcija
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta