(FOTO) Vročinski val: Znana slovenska pevka oblekla zelo drzen bikini in oboževalce pustila brez besed

A.L.
12.06.2023 09:43

Poziranje v kopalkah ni nekaj, kar bi Gaja Prestor počela že zelo dolgo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Poletje je tukaj in z njim slovenske vplivnice, ki ena za drugo pozirajo v miniaturnih kopalkah. Zadnja v vrsti je pevka Gaja Prestor, ki se je pred fotografski objektiv postavila v svetlo modrem bikiniju, ki zakriva le malo. Sicer pa marsikateri sledilec že nestrpno čaka, da pevka in spletna vplivnica sporoči, kjer bo dopustovala letos. Znano je, da je velika ljubiteljica potovanj, zato bo gotovo tudi to poletje izbrala kakšno zanimivo destinacijo.

Spomnimo, pozimi si je privoščila oddih na Tajskem, od koder se je oboževalcem oglašala prek družbenih omrežij in dvigovala temperaturo z drznimi kopalkami, ki so le malo prepuščale domišljiji. 

A poziranje v kopalkah ni nekaj, kar bi Gaja Prestor počela že zelo dolgo. Tako kot številna dekleta se je tudi Gaja namreč nekoč borila s slabo samopodobo, pomanjkanjem samozavesti, odvečnimi kilogrami in nezdravim načinom življenja. "V sedmem razredu sem imela 78 kilogramov. To je bilo zame res težko obdobje. Na en bazen nisem šla, skrivala sem se ... Grozno sem se počutila in sem potem sem shujšala na 58 kilogramov," je priznala pred časom. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta