(FOTO) Zdi se, da je kolumbijska zvezdnica obtičala v času, s predrznima izrezoma je bila videti kot boginja

D.Ži
30.05.2022 09:16

O lepotnih popravkih noče govoriti, brez ličil pa se rada pokaže. Najbolj vroča kolumbijska zvezdnica je pri 45-ih v vrhunski formi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Kolumbijska pevka Shakira (45) je presenetila s prihodom na filmski festival v Cannesu, kjer je tisti večer ukradla vso pozornost.

Profimedia

Zvezdnica je blestela na premieri filma Elvis, za to priložnost pa je izbrala oprijeto črno obleko z globokim dekoltejem in visokim razporkom, s katerima je lepo poudarila svoje atribute in pometla s konkurenco na rdeči preprogi.

Profimedia

Nasmejana in odlično razpoložena je bila pripravljena izdatno pozirati fotografom, v objektive je poslala tudi nekaj poljubčkov. Zbrani so bili navdušeni nad njenim brezčasno mladostnim in atraktivnim videzom. 

Profimedia

Zdi se, kot da je ostala zamrznjena v času, saj se od začetka kariere skorajda ni spremenila, o estetskih posegih noče govoriti.

Profimedia

Pred kratkim so jo paparaci opazili povsem nenaličeno, ko je z družino uživala na plaži na Ibizi, bila je videti naravnost čudovito.

Profimedia

Shakira je v dolgoletni zvezi s španskim nogometašem Gerardom Piquejem, skupaj imata dva sinova, devetletnega Milana in sedemletnega Sasho, s katerima preživi vsak prosti trenutek. Par je skupaj že 12 let, njuna ljubezenska zgodba se je začela na svetovnem prvenstvu leta 2010, kjer je izvedla navijaško himno Waka Waka. Bila je ljubezen na prvi pogled. 

Profimedia

Pevka je 10 let starejša od nogometaša in mnogi so dvomili v njuno ljubezen, a skozi leta sta zaljubljenca postala pravi vzor številnim drugim parom. Nista poročena, veliko je bilo zgodb o varanju in razhodu, a sta vedno znova dokazala, da je njuna zveza trdna in da sta sorodni duši. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta