Igralec Matthew McConaughey razkril: Oče je umrl med ljubljenjem z mamo

Gr.G.
19.10.2020 10:01
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
EPA

Matthew McConaughey bo v svojih spominih spregovoril tudi o zasebnem življenju, tema, ki je izzvala največ pozornosti, pa je smrt njegovega očeta. V članku za revijo People je McConaughey razkril, da je njegov oče James Donald McConaughey umrl "na najboljši možen način" - v postelji s svoj ženo Kay

Profimedia

"Mama me je poklicala: 'Tvoj oče je umrl.' Kolena so mi klecnila. Nisem mogel verjeti, da je oče umrl. Nihče in nič ga ni moglo ubiti, razen mame. Vedno je rekel meni in mojim bratom: 'Fantje, ko odidem, bo to med ljubljenjem z vašo mamo.' In to se je zgodilo. Med orgazmom je imel srčni napad," je dejal igralec.

James je umrl leta 1992, z ženo Kay pa sta imela burno razmerje. Dvakrat sta se ločila in trikrat poročila. Matthewa sta spočela po tretji poroki. Kot pojasnjuje v knjigi, sta bila starša včasih nasilna, a dodaja, da sta tako pač komunicirala. V začetku letošnjega leta je Matthew skušal zbližati svojo 88-letno mamo s tri leta starejšim Jamesom Grantom, očetom Hugha Granta.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta