Kariera v razsulu: Po protijudovskih izjavah Kanye West trdi, da so ga zdrogirali in mu postavili napačno diagnozo

D.Ži
04.11.2022 11:15

Potem ko je zaradi žaljivih, antisemitskih izjav sodelovanje z reperjem prekinilo nekaj velikih oglaševalcev, se zvezdnik vrača z novim nizom čudaških izjav.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Razvpiti ameriški reper Kanye West trdi, da so mu po protijudovskih izjavah napačno diagnosticirali bipolarno motnjo. Kanye se je namreč vrnil na Twitter, potem ko je bil na tem družbenem omrežju več dni blokiran. Objavil je vsebino sporočila, ki ga je prejel od nekdanjega sodelavca Harleyja Pasternaka.

"Obstaja nekaj načinov, kako ti lahko pomagam. Lahko sedeva in se lepo in odkrito pogovoriva. Ne boš smel uporabljati psovk in vse, o čemer se bova pogovarjala, mora temeljiti na dejstvih, ne pa na kakšnih norostih tvojih neumnih prijateljev ali tvitih," je zapisal. Nato je naštel še eno možnost, ki jo je Pasternak ponudil reperju.

"Zaprl te bom v psihiatrično ustanovo, kjer te bodo drogirali in se boš za vedno vrnil v zombieland. Preživljanja časa z otroki (tj. igranje z njimi) preprosto ne bo več isto," je dodal. Kanye je zapisal, da bi vsem že moralo biti jasno, da je bil vzgojen tako, da se zavzema za resnico, ne glede na posledice.

"Ponovno bom to povedal. Postavili so mi napačno diagnozo in zdrogirali so me v norost, da bi postal omikan in vodljiv zvezdnik," je dejal.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta