Komaj 53-leten umrl hrvaški igralec, bil je obraz tudi številnih priljubljenih TV-serij

Va
10.10.2023 15:59

Hudo bolezen so mu odkrili po naključju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pretreseni kolegi in prijatelji se poslavljajo od danes preminulega Nenada Cvetka. Član zagrebškega gledališča Gavella je umrl star komaj 53 let, po boju s hudo boleznijo, ki so mu jo odkrili po naključju. Pred dvema letoma je zatipal vozel v vratu, v nekem trenutku ostal tudi brez glasu. Nato so mu diagnosticirali karcinom glave in vratu. Ko je zbolel, so njegovi igralski kolegi zbirali sredstva za zahtevno zdravljenje. 

Umrl je v krogu družine, potem ko je bil poleti nazadnje v bolnišnici. "V času, ko sem zbiral energijo, ki je nisem imel, sem padel na 35 kilogramov. Posledice obsevanja in kemoterapije so še tu, sicer pa trkam na les," je še lani upal, da se izvleče, je objavil Index.hr.   

Rodil se je decembra 1969 v Zürichu v Švici. Od leta 1998 je bil član igralskega ansambla GDK Gavella in skozi kariero oblikoval nešteto vlog. Igral je tudi v televizijskih serijah "Stipe u gostima", "Odmori se, zaslužio si", "Zakon!" in "Larin izbor". Ustvaril je tudi nekaj filmskih vlog. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta