Marsikdo ne more verjeti, da ima 55 let. Kdo je ta manekenka in igralka s popolno postavo?

Gr.G.
22.09.2020 11:14

Da vsaj del dneva namenijo fitnesu, svetuje Shieldsova svojim sledilcem. Dodala je tudi, da se sedaj počuti veliko bolje kot prej.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kljub temu, da je poletje v zadnjih izdihljajih, Brooke Shields še zmeraj uživa na plaži. To dokazuje s fotografijo na Instagramu, ki jo je nedavno objavila, ob tem pa so se njeni sledilci v komentarjih dotaknili predvsem popolne postave 55-letne manekenke in igralke.

View this post on Instagram

🌊

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Shieldsova, ki sicer kondicijo vzdržuje z redno fitnes vadbo, trenira doma, odkar je bila razglašena pandemija covida-19. V pomoč in oporo ji je njen osebni trener Ngo Okafor, skupaj pa sta večkrat organizirala spletne treninge v živo prek družbenega omrežja Instagram.

Vsak teden vaje posvetita drugemu delu telesa, posebnost treninga pa je, da Brooke pri vajah uporablja tudi vsakodnevne kuhinjske pripomočke, ki jih najdemo v vsakem gospodinjstvu. Meseca maja je igralka zapisala, da enostavno obožuje deliti svoje fitnes popotovanje z drugimi.

View this post on Instagram

#GoingOFFLINE to exercise in @aerie 💙

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Da vsaj del dneva namenijo fitnesu, svetuje Shieldsova svojim sledilcem, dodala je tudi, da se v petdesetih počuti veliko bolje kot prej. Trenutno se sicer nahaja na Škotskem, kjer snema novo romantično komedijo, ki jo bodo predvajali na Netflixu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta