Pretresljivi zapis Mance Špik: S hčerko živiva sami v stanovanju, moji prihranki počasi kopnijo

D.Ži
06.05.2021 09:50

Tudi naša priljubljena pevka na svojih ramenih močno čuti težo pandemičnega časa, ki glasbenikom ni naklonjen. Odzvala se je tistim, ki se zgražajo ob reklamah z znanimi Slovenci.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni Arhiv

Časi so več kot težki in prav nič ne bi pomagalo, če bi poskušali situacijo zaviti v celofan. Pristna in iskrena, takšna kot Manca Špik pač je, se je naša priljubljena pevka na svojem Facebooku razpisala o svoji trenutni situaciji in odgovorila tistim, ki se zgražajo ob reklamah, v katerih zadnje čase znani Slovenci ponujajo vse mogoče izdelke. Od pripomočkov za hujšanje do pomlajevalne kozmetike in vzmetnic

Odkrita bom z vami. S hčerko Lano živiva sami, v stanovanju v Ljubljani. Kljub temu, da več kot leto dni glasbenikom ni...

Objavil/a Manca Špik dne Sreda, 05. maj 2021

"Odkrita bom z vami. S hčerko Lano živiva sami, v stanovanju v Ljubljani. Kljub temu, da več kot leto dni glasbenikom ni dovoljeno nastopati, vsaj v normalnih pogojih ne, se trudim po svojih najboljših močeh, da živiva človeka dostojno, lepo življenje. A moji prihranki počasi kopnijo, koncertni odri pa še vedno samevajo ... In tako sem in tja naredim tudi kakšno reklamo za izdelek, ki ga osebno priporočam, za poslovnega partnerja, ki mu stoprocentno zaupam! Nekateri od vas pa me zaradi tega skoraj obesite na križ ... Pravite mi, da sem se prodala za drobiž ... Celo to, da boste prenehali poslušati mojo glasbo... Srce me boli ob tem," pravi Manca, ki je skozi leta nanizana nešteto uspešnic in nepozabnih festivalskih nastopov. 

Raay Music

"Kaj pa naj bi po vašem storila? Križem rok ne bom sedela in čakala na miloščino! Še naprej bom naredila vse, da moji Lani ne bo manjkalo popolnoma nič. In še naprej bom ustvarjala glasbo, nove pesmi, četudi jih nikjer ne bom mogla odpeti v živo. Verjamem pa, da bo ostalo precej več tistih na moji strani, ki me razumete, ki ste morda tudi sami v podobni situaciji in ki boste še naprej poslušali mojo glasbo," dodaja.

Kljub težkim okoliščinam in ukrepom, ki so slovensko glasbeno sceno močno prizadeli, ostaja optimistična. "Verjamem, da se bomo enkrat, kmalu, spet lahko srečali v živo in skupaj odpeli vse tiste najlepše ... Verjamem, da bom to lahko storila skupaj z mojimi glasbenimi prijatelji, ki prav tako težko čakajo, upajo na lepši nov dan ... Vsem vam se iz dna srca zahvaljujem za vašo neizčrpno podporo in vam sporočam, da vas imam brezmejno rada!" sklene Manca.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta