Sharon Stone je razkrila, kateri njen soigralec se je najbolje poljubljal

D.Ži
25.09.2020 11:04

Svoj čas ena najbolj zaželenih hollywoodskih igralk je dobila priložnost poljubljati se s svojim idolom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Filmska zvezdnica Sharon Stone je razkrila, kateri od njenih soigralcev se je najboljše poljubljal. Ko jo je Andy Cohen v oddaji  Watch What Happens Live vprašal, kateri njeni kolegi se najboljše in najslabše poljubljajo, je odgovor kar izstrelila. "Najbolje se poljublja Robert DeNiro," se je nasmehnila. Poljubljala sta se v filmu Casino leta 1995, kot kaže, si je njegove poljube zelo dobro zapomnila.


"Občudovala sem ga. Želela sem si sedeti za isto mizo z njim. Morda mi je njegov poljub bil tako zelo všeč prav zato, ker se mi je zdel tako poseben," je dodala. Pošalila se je, da DeNiro tako ali tako ne bi mogel narediti napake. "Bila sem nora nanj in bila bi tudi, če bi me s kladivom po glavi. Še nad tem bi bila navdušena. Bilo je čudovito in nobenega drugega poljuba ne morem primerjati s tem. Vsi kasnejši so bilj zgolj ... tako - tako," je sklenila.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta