Teh 5 skupin izdelkov kupujte na zalogo in prihranite

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
30.08.2024 14:14

Ali seštevate vsak nakup posebej in na koncu meseca vedno znova ugotovite, da vam ni uspelo prihraniti veliko denarja? Se sprašujete, kako kupovati pametneje oziroma ugodneje?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Eden izmed načinov je kupovanje cenovno ugodnih izdelkov na zalogo. Vendar bodite pri tem preudarni. Če kupujete izdelke na zalogo samo zato, ker so v akciji, potem pa jih ne uspete porabiti, ste na slabšem. V nadaljevanju vam zato razkrivamo, katere izdelke se dejansko splača kupovati na zalogo.

Na zalogo kupujte živila z daljšim rokom uporabe.
Arhiv Naročnika

Prehranski izdelki z daljšo obstojnostjo

Vedno je dobro imeti na zalogi živila z daljšim rokom uporabe. To so na primer testenine, riž, mesni ragu, konzerve tune, fižola in graha, paštete, sol, sladkor, moka in mleko. Zelo dobrodošle in praktične pa so tudi predpripravljene jedi v konzervi, kot so polnjene paprike, golaž in jota s kislim zeljem.

Higienski pripomočki

Kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste ob najbolj neprimernem času ostali brez toaletnega papirja? Precej neprijetno je tudi, če ugotovite, da vam je zmanjkalo mila in papirnatih brisačk. In zagotovo si ne želite na primer na avtobusu ugotoviti, da potrebujete žepne robčke, za katere ste bili tako prepričani, da jih imate v torbici. Zato je pametno, da naštete izdelke kupujete na zalogo.

Vedno je dobro imeti na zalogi izdelke za pranje perila in pomivanje posode.
Arhiv Naročnika

Pralna in čistilna sredstva

So stvari, ki jih, poleg živil in higienskih pripomočkov, nujno potrebujete doma. To so izdelki za pranje perila, pomivanje posode, različna čistila in pripomočki za čiščenje. Brez pralnega praška in mehčalca za perilo ne gre. Poleg tega je dobro, da se založite z detergentom za pomivanje posode, tabletami za strojno pomivanje posode in soljo za pomivalni stroj. Da bo vaš dom vedno brezhibno čist, pa ne pozabite niti na čistila, krpe, gobice, krpe za prah in ostale pripomočke za čiščenje.

Izdelki za dom in gospodinjstvo

Pomislite, kateri so tisti izdelki, ki jih v vašem gospodinjstvu največ uporabljate oziroma porabite. Običajno so to papirnate serviete, folija za živila, papir za peko in vrečke za smeti. Obstaja pa še ena stvar, ki jo na nakupovalni seznam običajno pozabi dodati večina ljudi. To so žarnice – zato teh ni nikoli preveč. 

Izdelki za vsakdanjo rabo

Ženske vedo, da so eden izmed najbolj vsestranskih in nepogrešljivih izdelkov v njihovi garderobi hlačne nogavice. Te grejejo tako v jesenskih kot zimskih in pomladnih mesecih, nosite pa jih lahko tako pod krili kot hlačami. Zato jih imejte na zalogi v omari, ene pa pospravite tudi v torbico. Tako jih boste imeli takoj pri roki, če se vam tiste, ki jih nosite, slučajno strgajo. 

Arhiv Naročnika

Ne šparajte življenja, raje prišparajte v Sparu

Ne le z nakupi na zalogo po akcijskih cenah, prihranite lahko tudi, če kupujete izdelke trgovinskih blagovnih znamk.

Uživajte v čudovitih trenutkih, ki vam jih podarja življenje, ugoden nakup pa prepustite Sparu, kjer najdete širok nabor kakovostnih izdelkov po ugodnih cenah! Poiščite jih v pestri ponudbi Sparovih lastnih znamk. Na primer kakovostna znamka SPAR, ki zagotavlja odlično razmerje med kakovostjo in ceno, ter S-Budget, kjer najdete izdelke s preverjeno kakovostjo in diskontnimi cenami. Tako na enem mestu dobite vse, kar potrebujete – od širokega nabora prehranskih izdelkov, do malenkosti, kot so hlačne nogavice. V Sparu vas vedno čakajo ugodne cene. Na voljo pa so vam tudi številne ugodnosti, ki jih lahko izkoristite vsak teden. Med drugimi lahko od ponedeljka do četrtka unovčite kupon za 25 % popusta na en izdelek po lastni izbiri* ter ob petkih in sobotah kupon za 10 % popusta na celoten nakup ob nakupu nad 30 €*. Ostale ugodnosti preverite v Sparovih aktualnih letakih.

*Cena velja s SPAR plus kartico. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.