(TOTI LIST) Od Milana do Gallusove dvorane: Ekskluzivne fotografije najbolj znanega para v državi!

Robert Gaber
13.02.2023 06:00

Naša golobčka sta z veganskim zajtrkom najprej poskrbela za zdrav duh v zdravem telesu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Imamo jih! Ekskluzivno objavljamo fotografije premierja Roberta Goloba in njegove nove partnerke Tine Gaber, ki jih je uspelo narediti našemu fotoreporterju na dan osrednje državne slovesnosti ob kulturnem prazniku.

Medtem ko so se vsi drugi osrednji slovenski mediji hvalili s posnetki iz Cankarjevega doma, ki jih je v času prenosa tako ali tako brezplačno ponudila Televizija Slovenija, smo se v našem uredništvu lova na najbolj znani par v državi lotili povsem drugače, profesionalno, torej po najvišjih standardih svetovnega žurnalizma. Tako smo že pred najpomembnejšim dogodkom za slovensko kulturo, ko se podelijo Prešernove nagrade, pridobili zanesljive informacije, kako bosta gospod Golob in gospa Gaber preživela dan, ki sta ga zvečer za slovensko javnost ovekovečila s prihodom v Gallusovo dvorano. In našega fotoreporterja smo seveda tudi poslali na teren.

Kot je razvidno s fotografij, katerih poobjavo naša pravna služba izrecno prepoveduje, sta naša golobčka v eni od vladnih rezidenc na Brdu pri Kranju z namakanjem v masažnem bazenu in z veganskim zajtrkom najprej poskrbela za zdrav duh v zdravem telesu, potem pa sta se z vladnim falconom odpravila kar v Milano, kjer sta obiskala tamkajšnje modne trgovine, da bi si nabavila obleki za večerno proslavo. Ob vrnitvi na Brnik sta si v enem od butičnih hotelov v Kranjski Gori privoščila smoothie, obogaten s superživili, in presno tortico, po dogajanju v Cankarjevem domu pa sta obiskala še znani ljubljanski nočni klub, kjer sta na elektronske ritme plesala do tretje ure zjutraj. Če nas ne bo prehitel Bojan Požar, edini pravi raziskovalni novinar v državi, bomo fotografije s plesišča in informacijo o tem, ali sta predsednik vlade in vsestranska vplivnica po napornem dnevu skupaj legla tudi v posteljo, objavili v naslednji številki Totega lista. Ostanite z nami!

Predsednik vlade s partnerko v eni od vladnih rezidenc na Brdu pri Kranju, kjer ju je ujel naš fotoreporter.
Ni ga boljšega začetka dneva kot z zdravim in poživljajočim zajtrkom. Par smo ujeli tik pred odhodom na Brnik.
Naš italijanski kolega Guido Papa Razzi je zaljubljenca ujel v Milanu med nakupovanjem garderobe za proslavo.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta