(VIDEO) Oboževalci se pred zgradbo Prijateljev v New Yorku poslavljajo od Matthewa Perryja

J.K.
29.10.2023 20:19

Serijo Prijatelji so predvajali med letoma 1994 in 2004. Perry je nato nastopil tudi leta 2021 v posebni oddaji Friends: The Reunion.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Oboževalci serije Prijatelji so se s polaganjem rož pred stanovanjsko hišo v New Yorku, v kateri so v televizijski seriji živeli glavni junaki, poklonili pokojnemu Matthewu Perryju. Šestnadstropna hiša je v West Villageu na Manhattnu, v pritljičju je restavracija Little Owl.

54-letnega Perryja so včeraj našli nezavestnega v jacuzziju na njegovem domu v Los Angelesu, oživljanje je bilo neuspešno. Ugiba se, da bi lahko billa vzrok smrti utopitev. Produkcijska hiša Warner Bros., ki je poskrbela tudi za produkcijo Prijateljev, je sporočila, da jih je novica o igralčevi smrti "uničila". "Bil je pravo darilo za vse nas," so dodali. Perryju so se v zapisih na družbenih omrežjih poklonili tudi nekateri drugi igralci.

Serijo Prijatelji so predvajali med letoma 1994 in 2004. Perry je nato nastopil tudi leta 2021 v posebni oddaji Friends: The Reunion, v kateri se je vseh šest prijateljev ponovno zbralo pred kamero. Petkrat je bil nominiran za nagrado emmy, ki pa je ni nikoli prejel. Lani je izšla njegova avtobiografija, v kateri je podrobno opisal svoj boj z odvisnostjo, poskuse odvajanja in posledice odvisnosti. "Moral bi biti mrtev," je zapisal v prologu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta