(VIDEO) Presenečenje ob Rokovem rojstnem dnevu: Vsi trije bratje Piletič na kupu!

D.Ži
07.11.2022 15:00

Rok Piletič praznuje, najbolj priljubljena koroška brata pa sta ob tem na sceno poslala prav poseben spot s prav posebnimi naključnimi gosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Neo Visuals

"Bogat si, ko deliš srečo, veselje in dobro glasbo," sporočata Rok in Anej Piletič, Bql, najbolj znana brata s Koroške. Za fantoma je delovno obdobje, vse poletje sta nastopala po Sloveniji. Polnila sta mesta, trge, veselice in zraven posnela novo pesem. Medtem ko sta bila tako zaposlena, pa sta komaj opazila, da ima pesem Lučke, ki sta jo lani decembra izdala skupaj s Polkaholiki, v letošnjem letu na Youtubu pri nas rekordno število ogledov. Štiri milijone ljudi si jo je že zavrtelo, BQL&Budale pa so prepričani, da bo pesem žarela vsake nadaljnje božično-novoletne praznike.

In ko smo že pri praznikih, v tem času, ko nas zasipajo z materialnimi dobrinami in mnogokrat zlaganim luksuznim življenjem na instagramu, fanta predstavljata pesem z naslovom Denarnica. S pesmijo apelirata na poslušalce, da za srečo ne potrebujejo čisto vsega, kar morda mislimo. "Sploh v današnjem svetu se zdi, da za srečo potrebujemo ogromno enih stvari in se včasih med izobiljem ponudbe izgubimo. Kar je resnično pomembno za bogato življenje, ni količina evrov v žepu, sreča je v srcu, je v malih stvareh in v medsebojnih odnosih," sporočata Rok in Anej.

Poleg tega si je izid pesmi, prav kot darilo na njegov rojstni dan, zamislil Rok. "To je bila moja želja že dolgo časa, a tudi za naprej nama ne manjka želja in izzivov v glasbi. Glasbeno sva že sodelovala v filmu Košarkar naj bo 2, močno si želiva še, da bi bila najina pesem slišana v kakšni dobri slovenski seriji," ambiciozno pripovedujeta.

Skupaj s pesmijo prihaja tudi videospot. "Spot je dokaz, da je možno širiti dobro voljo brez vnaprej pripravljenega načrta, kdo vse bo v spotu nastopal," pravita. V videospotu namreč nastopajo ljudje, ki sta jih fanta kar na licu mesta povabila k sodelovanju. Med drugim v spotu vidimo tudi njunega več kot očarljivega nečaka, sina tretjega brata Aljaža Piletiča, ki se prav tako z družino pojavi v spotu. Vsi trije bratje Piletič torej na kupu. Roku vse najboljše ob rojstnem dnevu seveda kličemo tudi mi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta