(VIDEO) Ste opazili? Svet se sprašuje, kdo je starka s koso, ki se je pojavila na kronanju

A.L.
13.05.2023 10:26

A očitno ni bila zaskrbljena le Kate, pač pa tudi oboževalci kraljeve družine.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Četudi od kronanja mineva že teden dni, so vse oči še vedno uprte v kraljevo družino. Mediji analizirajo vsak njihov korak, tako so se zdaj lotili Williama in Kate. Par je za poseben dogodek nosil temu primerna oblačila, ki pa so jima delala nekaj preglavic. 

Reuters
Reuters

Ko sta čakala pred Westministrsko opatijo, da se kronanje začne, je strokovnjak za branje z ustnic za britanski Mirror povedal, da je vojvodinja Kate princa Williama zaskrbljeno opozorila, naj pazi na vlečko in naj bo previden. William pa naj bi ji odgovoril, da naj je ne skrbi, da ima vse pod kontrolo.

Reuters

Kot kaže, so bile skrbi, ki jih je imela Kate, odveč, saj je dogodek potekal brez težav.

A očitno ni bila zaskrbljena le Kate, pač pa tudi oboževalci kraljeve družine. Po spletu se je namreč razširil posnetek, na katerem je pred vrati Westminstrske opatije mogoče opaziti srhljivo in temno pojavo, ki je imela v rokah predmet, podoben kosi. Nekateri so jo poimenovali kar starka s koso.

 

Na spletu so se pojavile številne teorije, v resnici pa gre za mežnarja, osebo, ki opatijski skupnosti pomaga pri verskih obredih, vendar ni član duhovščine.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta