(VIDEO) Umrla je komaj 21-letna spletna vplivnica, njena tragična smrt je pretresla javnost

D.Ži
05.09.2022 10:56

Skoki s padalom so bili njena nova strast, a žal je med prostim padom prišlo do tragedije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Mlada tiktokerka Tanya Pardazi je umrla v tragični nesreči, ki se je zgodila med skokom s padalom. 21-letna Kanadčanka se je namreč že nekaj časa učila padalstva.

Kot so v sporočilu za javnost zapisali v podjetju, ki izvaja skoke, je Tanya prepozno odprla padalo in se zaradi tega tako hudo poškodovala, da je umrla. Šlo naj bi za nepredvideno situacijo, pravijo pri podjetju Skydive Toronto.

@philosatea #tetris #tetriseffect ♬ original sound - philosophy | tanya

Na kraj nesreče so nemudoma prispeli policisti in reševalci, kmalu po prevozu v bolnišnico pa so jo razglasili za mrtvo.

Tanja je bila zelo priljubljena na družabnih omrežjih, na TikToku pa je imela 100 tisoč sledilcev. Leta 2017 se je potegovala tudi za lento mis Kanade in se uvrstila v polfinale, študirala je na Univerzi v Torontu.

Njeni oboževalci so v šoku in mnogi puščajo izraze sožalja ob njenih videoposnetkih na TikToku.

V svojem zadnjem videoposnetku je omenila tudi skok s padalom. S sledilci je rada delila vesele novice, razpravljala pa je tudi o težavah, s katerimi se trenutno spopada svet.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta