(VIDEO) Zlatan Ibrahimović je pokazal jeklene trebušne mišice in noro razkošno notranjost svoje vile v Milanu

D.Ži
07.11.2022 09:31

Eden največjih nogometnih zvezdnikov na svetu z družino uživa v Milanu, kjer tu in tam oboževalcem virtualno odpre vrata svoje vile.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Zlatan Ibrahimović, eden najbolj priljubljenih nogometašev vseh časov, na svojem Instagramu pogosto deli videoposnetke, v katerih vidimo, kako telovadi in ohranja svojo izklesano postavo.

Profimedia

Tokrat je Zlatan vaje opravil kar doma, pri tem pa pokazal notranjost svojega več kot razkošnega domovanja v Milanu. 

V retro slogu urejena hiša izžareva blišč in je polna bogatih detajlov, toplih barv. Na posnetkih vidimo drage kose pohištva, težko se je bilo osredotočiti le na nogometaševe jeklene trebušne mišice. 

Zlatan trenutno živi v Milanu z ženo Heleno Seger ter sinovoma Maximilianom in Vincentom, podobo notranjosti hiše je zaupal enemu najboljših italijanskih notranjih oblikovalcev.

Videoposnetki, ki jih je delil, prikazujejo jedilnico in dnevno sobo, pohvalil se je tudi, da bo sodeloval v kampanji za priljubljeno znamko oblačil.

Ibrahimović je bil ključna osebnost pri Milanovem ponovnem vzponu na vrh italijanskega nogometa.
Profimedia

Zlatan in Helena sta v zvezi od leta 2001, ona pa se je nekoč v intervjuju spomnila njunega prvega srečanja.

"Ko sem spoznala Zlatana, je bil star 21 let, jaz pa 32. Imela sem že zgrajeno uspešno kariero, svoj denar in nisem potrebovala nogometaša, ki bi me podpiral. Bila sem neodvisna, on pa niti ni moj tip moškega. Ob prvem srečanju ​​je s svojim ferrarijem zaprl pot mojemu mercedesu, videla sem samo njegov velik nos in zlato uro na roki. Bila sem slabe volje, kričala nanj in mislim, da mu ni bilo všeč," je povedala Helena v enem izmed redkih intervjujev.

Čeprav svoje zasebno življenje večinoma skrivata pred javnostjo, je znano, da Helena uživa v hitrih vožnjah z motorjem, nerada namenja čas pospravljanju, meni, da ima prevelike ustnice in prekratke noge ter se v kavbojkah počuti bolje kot v dizajnerskih oblekah. Kar jo dela za netipično nogometaško ženo, je tudi dejstvo, da doma nima zaposlene gospodinje.

Profimedia

Skupaj sta premagala številne govorice o Zlatanovih aferah, ena od žensk, s katero so ga povezovali mediji, pa je bila seksi italijanska novinarka Diletta Leotta, s katero je posnel reklamo.

Profimedia

Helena se je po karieri v svetu mode posvetila podjetništvu in pravzaprav vodi večino Zlatanovih poslov ter je odgovorna za milijonske pogodbe, ki jih ima nogometaš s sponzorji.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta