Ana Praznik: Ni lepšega od srečnega otroka

Polona Kozic
06.04.2018 17:19
Na Pop TV v soboto, 7. aprila, prihaja težko pričakovana oddaja Delovna akcija, v kateri bo ekipa profesionalcev in vrhunskih mojstrov pomagala pri prenovi doma družinam, ki si same tega ne morejo privoščiti. Pogovarjali smo se z voditeljico Ano Praznik, ki je radijski mikrofon začasno zamenjala za televizijsko kamero.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pro Plus
Poznamo vas predvsem kot radijsko voditeljico in nekdanjo članico priljubljene skupine Bepop. Zdaj vstopate na nov teritorij - na televizijo. Zakaj ste se odločili za sodelovanje pri tem projektu?
V samo petih dneh boste družini, ki živi v slabih socialnih razmerah, preuredili dom. Glede na to, da so snemanja že v teku, kaj se je izkazalo za največji izziv?
Izbira družin je bila zaradi humanitarne note verjetno precej nehvaležna naloga. Po kakšnem ključu ste izbirali družine?
Revščina in socialna izključenost sta pri nas še vedno stigmatizirani. So se družine prijavile same ali so jih prijavili znanci in sorodniki?
Nam lahko zaupate kakšen trenutek, ki se vam je med snemanjem najbolj vtisnil v spomin?
Se tudi zasebno navdušujete nad opremljanjem doma?
Slovenci smo znani po tem, da radi pomagamo ljudem v stiski. Če bi imeli moč in sredstva, komu bi uresničili željo?
Za konec seveda ne moremo mimo Bepopa. Kako gledate na tiste čase, ko vas je poslušala vsa Slovenija? Se s preostalimi člani redno dobivate na kavi?
Intervju je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta