Avicii tudi 34 dni po smrti še ni pokopan

D.Ži
23.05.2018 18:20

Kot kaže, bo švedski glasbeni zvezdnik kmalu le dočakal večni počitek, a v najožjem družinskem krogu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Avicii, švedski zvezdnik elektronske glasbe, ki je 20. aprila nepričakovano umrl v omanski prestolnici, še ni pokopan. Dolgo so trajale preiskave, da bi ugotovili, zakaj se je eden najbolj priljubljenih glasbenikov zadnjih desetletij poslovil star komaj 28 let. Njegovo truplo še vedno čaka na pogreb. Javnosti ni znano, kdaj bo potekalo zadnje slovo od Tima Berglinga, kot mu je bilo v resnici ime, je pa njegova družina medtem sporočila, da bo šlo za slovo v najožjem družinskem krogu. Oboževalci se bodo od svojega zvezdnika lahko tako poslovili le v mislih.
Kaj se je dogajalo v Muskatu, še ni povsem jasno, se je pa ameriški portal TMZ medtem dokopal do informacij, da naj bi se Bergling načrtno porezal s steklom razbite vinske steklenice. Pred dnevi so mediji poročali, da je njegova družina sporočila, da glasbenik ni mogel več naprej in da je želel mir, niso pa potrdili, da si je sam vzel življenje. Sporočili so tudi, da se je boril s premišljevanjem o pomenu življenja in sreče in da ni mogel več naprej. Morda tudi zato, ker je še nedavno imel letno več nastopov kot je dni v letu, kar je močno načelo njegovo zdravje in ga pahnilo v alkoholizem. 
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta