Brez zob in polna botoksa: Takšna je danes Demi Moore

Denis Živčec Denis Živčec
14.06.2017 15:39

Obdobje "naravnega staranja" je za njo. Hollywoodska zvezdnica se je spet pomladila in razkrila, da izgublja zobe.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Če ste odraščali v devetdesetih, potem ste pri iskanju idealne ženske imeli dve izbiri - svetlolaso in silikonsko izpopolnjeno Pamelo Andersson ter temnolaso, bistveno bolj naravno in krhko Demi Moore. Če ne prej, se je slednja v fantazije milijonov moških katapultirala z glavno vlogo v filmu Striptiz, kjer je, kot že ime pove, šla s slačenjem do konca. A leta so minila in Demi je danes stara 54 let. Še vedno čedna, a je jasno, da njeno življenje ni bilo plovba po mirnem morju.

Po razpadu zveze s hollywoodskim zvezdnikom Ashtonom Kutcherjem se je umaknila iz javnosti, paparaci pa so jo tu in tam ujeli, kako se po supermarketu sprehaja z vse bolj sivimi lasmi. Demi je nekaj časa zagovarjala naravno staranje. Ni trajalo prav dolgo, ko je sivina z njenih las izginila, skupaj z gubami. Da se tu in tam rada pomladi s pomočjo botoksa in lepotne kirurgije, nikoli ni skrivala. Čeprav smo se na njeno iskrenost že navadili, pa nas je sinoči, med gostovanjem v oddaji Tonight z Jimmyjem Fallonom, kljub vsemu malce šokirala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta