(FOTO in VIDEO) Tomi Meglič v čustvenem večeru v SNG-ju publiki ponujal špricer, skupaj vpili "Maribor, šampion"

Miha Dajčman Miha Dajčman
16.11.2019 18:50

Rock zasedba Siddharta je sinoči prvič nastopila v SNG Maribor in publiko popeljala skozi ljubezensko pripoved v akustični izvedbi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast
Igor Napast

Takoj je bil razprodan prvi koncert ljubljanskega benda v mariborskem kulturnem hramu. Skoraj devetsto srečnežev je imelo priložnost videti Siddharto v razneženi in zasanjani obliki, še vsaj dvakrat toliko si je po informacijah organizatorja koncerta želelo priti na edinstven dogodek.
Mirno, sede, prizorišču primerno se je začel koncert. Nastalo bo, uvodna skladba, je napovedovala "najlepši čas". In zagotovo je ta večer za marsikoga to tudi bil. Siddharta v akustični izvedbi publiki podaja povsem drugo dimenzijo svoje glasbe. B Mashina, tretja po vrsti od skupno dvajsetih skladb, ki jih je šesterica (skupini se je na akustičnih koncertih pridruži tolkalist Martin Janežič – Buco) zaigrala sinoči, v akustični izvedbi postane povsem druga skladba. Hrumenje zamenja pripoved. Komad, ki na štrom koncertih dvigne publiko, je sinoči obiskovalce prikoval v mehke sedeže velike dvorane SNG Maribor. Retro sedišča so postala še bolj udobna, misli mnogih obiskovalcev so takrat, če ne že prej, odtavale. 
{embed_youtube}https://youtu.be/9Ez7Lbox1O0{/embed_youtube}

Tomi Meglič
Igor Napast
Igor Napast
Igor Napast
Igor Napast
Igor Napast
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta