(FOTO) Izpoved ladijske delavke: Pozivali so jo, naj pokaže svojo ...

D.Ži
11.09.2018 14:29

Kako je delati na superjahtah, ki jih najemajo milijonarji, je spregovorila zvezdnica resničnostnega šova.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Emily Warburton-Adams je na jahti spoznala, česa vse so sposobni ljudje, ki imajo denar in vpliv.
Instagram

Svetlolasa Emily Warburton-Adams je bila vesela in lepa stevardesa na superjahti Valor. Fantje so za njo obračali glave tudi v televizijskem resničnostnem šovu Pod palubo. Medtem ko se je v oddaji zdelo, da je s svojo službo več kot zadovoljna, pa se je 24-letna Londončanka zdaj odločila spregovoriti o tem, kaj se je v resnici dogajalo na ladji, s katero so pluli slavni in bogati.
"Nekateri gostje so bili prijazni, nekateri pa so se do nas obnašali nečloveško in tega nisem cenila," pravi in dodaja, da je bilo veliko pijanih gostov, ki si jo nagovarjali, naj pokaže svojo vagino.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bb7CR4nnHow/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_camera{/instagram}
"Veliko tega se je dogajalo, zlasti okoli treh zjutraj. Naučila sem se vse pomesti pod preprogo, gostje so lahko res naporni, sploh glede na to, da jim je vse dovoljeno," stresa z glavo.
Ko ji je bilo osemnajst let, je sama odpotovala v Indijo, kar ji je bilo zelo všeč. Imela je odlične ocene, a se je kljub temu odločila za "šolo življenja" namesto študija. Dobra prijateljica Harriet jo je vpeljala v svet stevardes, ki delajo na jahtah bogatašev. "Preden začnete delati, morate plačati stroške prijave in urjenja. Tega ljudje v glavnem ne vedo," pravi. Plačala je okoli 4000 evrov. "Trening vključuje strategije preživetja, gašenja požarov in medicinske veščine. Morali smo res gasiti požare in iz vode vleči težke lutke polne peska, bilo je zelo naporno," se spominja. Splačalo se ji je, saj je plača nato bila visoka, življenjski slog pa razkošen. Stevardese dobivajo tudi visoke napitnine, najboljše tudi po 10000 evrov in več. Delovni dan sicer traja 17 ur.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BXn5cxhD3WW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_camera{/instagram}
Najem jahte Valor, ki lahko sprejme 12 gostov, stane okoli 230.000 evrov tedensko, med gosti, ki takšne jahte pogosto najemajo, pa so Jay Z, Beyonce, Leonardo DiCaprio in Kourtney Kardashian
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bl9M4aPnpAG/?taken-by=english_ems{/instagram}
Nek zelo bogat britanski gost si je zaželel, da mu koktajl v kozarec nalije tako, da ga zlije po svoji nogi. Ponudil ji je tudi službo v svojem podjetju. "Kasneje sem prebrala, da je obtožen za kar šest spolnih napadov. Posel mu je propadel. Še dobro, da imam tako močan šesti čut," pravi Emily.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bj3PqaQHQxe/?taken-by=english_ems{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BjAJ5EGHrYg/?taken-by=english_ems{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta