(FOTO) Je pastor mlado Ariano le objel ali si je privoščil preveč?

M.R.
03.09.2018 14:53

Na pogrebni slovesnosti za kraljico soula Aretho Franklin se je zgodil incident. Vsaj ameriški mediji so ga tako videli.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
epa06990798 Bishop Charles Ellis (R) talks with US recording artist Ariana Grande (L) during the funeral service for US singer Aretha Franklin at the Greater Grace Temple in Detroit, Michigan, USA, 31 August 2018 (issued 01 September 2018). Aretha Franklin, known as the Queen of Soul for recording hits such as RESPECT, Chain of Fools and many others, died 16 August 2018 from pancreatic cancer and was buried in Woodlawn Cemetery on 31 August. EPA/TANNEN MAURY
Tannen Maury

Prva zvezdnica spominske slovesnosti je bila, vsaj kot so kazali moški pogledi, mlada pevka Ariana Grande. Poleg tega, da jo je nekdanji predsednik ZDA Bill Clinton premeril od glave do pet, pa so kamere v objektiv ujele tudi prste duhovnika, ki je vodil celotno ceremonijo. 
Pastor Charles H. Ellis III. je Ariano poklical na oder in ji čestital za izvedeno pesem. "Moja hči meni, da sem star, ker sem že v 60 letih starosti. Ko sem na programu videl ime Ariana Grande, sem pomislil, da je to nekaj iz Taco Bella. Moram ti izreči spoštovanje," je dejal.
{twitter}https://twitter.com/musicfactnews/status/1035666503276945408{/twitter} 
A to spoštovanje je izrekel tako, da je s prsti objemal tudi Adrianino dojko. Na njenem obrazu pa je bilo videti, da ji to ne godi najbolj. Posnetek se je hitro razširil na družbenih omrežjih. 
Pastor se je kmalu za tem opravičil za incident, rekoč, da to ni bil njegov namen. "Nikoli nisem imel namena dotikati dojk drugih žensk. Samo objel sem jo. Morda sem prestopil mejo in pokazal preveliko mero pristnosti. Za to se opravičujem," je dejal za agencijo AP. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta