(FOTO) Kako je mogoče, da sta videti tako mladostno brez ličil?

A.L.
15.07.2018 12:09

Kakšna je njuna skrivnost?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Instagram

Priljubljeni hollywoodski igralki Cameron Diaz in Drew Barrymore sta se spoznali med snemanjem filma Čarlijevi angelčki. Danes, dvajset let kasneje, sta igralki pravi prijateljici, z oboževalci pa sta pred kratkim delili fotografijo, s katero dokazujeta, da še vedno izgledata izvrstno.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bi-NNTugpiD/?taken-by=drewbarrymore{/instagram}
43-letna Barrymorova je na svojem instagram profilu delila fotografijo, na kateri zvezdnici pozirata brez ličil. Videti sta povsem mladostno, očitno je, da svoja leta dobro skrivata.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BlLlgA-g-P5/?taken-by=drewbarrymore{/instagram}
Igralka je pod sliko med tako imenovanimi "hashtagi" oziroma oznakami zapisala, da pozirata brez ličil, brez filtra in poudarila pomembnost kreme za sončenje, ki jo igralki nase nanašata prav vsak dan. Je to recept za mladosten videz?
Oboževalci so bili nad fotografijo igralk navdušeni, v kratkem času sta zbrali več kot milijon in pol všečkov, med komentarji pa so si komplimenti vrstili eden za drugim.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BMjvyRmA620/?taken-by=camerondiaz{/instagram}
Da je njuno prijateljstvo pravo, sta dokazali že leta 2016, ko je Drew Barrymore v enem od intervjujev dejala: "Če iščete najboljšega partnerja, ki bo z vami kuhal večerjo in prijateljico, ki bo z vami gledala tv serije, pokličite njo." 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta