(FOTO) Luka Dončić in Anamaria Goltes počitnikujeta pri naših sosedih. Najela sta to čudovito vilo ...

D.Ži
15.06.2021 13:25
Slovenski košarkarski as uživa v razgledu na sončni zahod in svojo čedno punco v malce poredni rdeči obleki.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Poletje se je razcvetelo na polno in vabi na dopuste. Svojega sta si te dni privoščila tudi slovenski košarkarski superzvezdnik Luka Dončić in njegova lepa Anamaria Goltes. Če sklepamo po njenem instagramovskem profilu, sta golobčka razpoložena precej romantično. Na eni od fotografij vidimo mično manekenko in spletno rekreacijsko gurujko, kako pozira v zelo zapeljivi in globoko dekoltirani rdeči obleki. Nemogoče je prezreti razkošen dekolte, ki ga krasi rdeč volanček. 

Luka in Anamaria počitnikujeta zelo v slovenskem slogu, na Krku, ki je ena najbolj priljubljenih destinacij njunih sonarodnjakov, a sta si zagotovila zasebnost. Najela sta vilo z bazenom, v katerem lahko sama čofotata. Z vile se odpira tudi lep razgled na morje. Goltesova je oni dan ovekovečila tudi lep sončni zahod.

Po uspešni sezoni se malce oddiha več kot prileže in zdi se, da uživata na polno, njene spletne sledilke pa ugibajo, kje je Anamaria kupila to seksi rdečo obleko. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta