(FOTO) Natalija Verboten ponovno poročena - tokrat z žensko

A.L.
04.07.2018 21:12

Kaj se dogaja s priljubljeno pevko?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tibor Golob

Priljubljena pevka Natalija Verboten je za oboževalce pripravila novo poletno pesem, ki jo je naslovila Lepa na pogled. V videospotu, ki so ga posneli v pevkinih domačih koncih, Zgornji Kungoti, se zvezdnica tudi poroči. In to z žensko.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BkvTl57FQYE/?taken-by=natalijaverboten{/instagram}
Verbotnova je za 24 ur pojasnila, da je snemanje potekalo v sproščenem in zabavnem vzdušju. Vesela je, da je videospot posnela prav v svojem domačem kraju. "To je prvi videospot v 24. letih mojega prepevanja, ki sem ga posnela v domačem kraju, ki je prelep. No, pa saj boste videli. Mislim, da smo ujeli edini sončni dan v začetku junija, saj vsak dan dežuje ... in posledično sem se verjetno tudi zaradi tega pozabila namazati s kremo z zaščitnim faktorjem in je obris dekoltirane modre pikčaste obleke iz spota še zdaj viden (nasmeh),'' je povedala za 24 ur.
{embed_youtube}https://youtu.be/fDd39HGn8rE{/embed_youtube}
Pevka v videospotu uprizori tudi poroko, kjer njeno partnerko igra modna oblikovalka Jerneja P. Zhembrovsky. "Ko je padla ideja, da se na koncu poročim z žensko, sem bila takoj za, saj že od nekdaj podpiram ljubezen, ne glede na spolno usmerjenost, veroizpoved, barvo kože, raso ...," je še za 24 ur dodala zgovorna Natalija.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BkdGaPhFqOJ/?taken-by=natalijaverboten{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bk0VoZEFPEa/?taken-by=natalijaverboten{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta