(FOTO) Pester program: Preverite, kaj nam bo Televizija Slovenija ponudila na silvestrovo

A.L.
12.12.2019 14:17

Če boste letošnje silvestrovo preživeli doma, vam, sodeč po pestrem televizijskem dogajanju, ne bo dolgčas. Televizija Slovenija namreč že tradicionalno pripravlja bogat silvestrski večer, poln glasbe, imitacij, parodij in humorja. Gledalci bodo program lahko spremljali od 20. ure dalje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Adrian Pregelj

Zadnje ure letošnjega leta bodo gledalci začeli odštevati z igralcem, pevcem, imitatorjem in komikom Klemnom Slakonjo. Ob 20. uri se bo na TV SLO 1 začela oddaja Zadnji večer s Klemnom Slakonjo, kjer ne bo manjkalo glasbe, imitacij in parodij. Slakonja je za ta večer pripravil za eno nogometno tekmo uspešnic, priredb, imitacij in parodij. "Če smo natančni, malo čez trideset skladb. Spremljala ga bosta oba hišna orkestra, Big Band in Simfonični orkester RTV Slovenija, z dirigentom Patrikom Greblom. V oddaji bodo nastopili svetovno znani čelist Luka Šulić, vokalna zasedba Perpetuum Jazzile in tenorist Janez Lotrič, ki nam bo v duetu s Klemnom predstavil novo navijaško arijo 'Kdor ne skače, ni Slovenc'. Reperski trio Zlatko, Nipke in Challe Salle bodo diplomirali iz življenjskih lekcij, svoje mišice bo pokazala Senidah, Zala in Gašper bosta prvič uradno nastopila brez belih pulijev, Raiven bo oblekla narodno nošo, Nina Pušlar pa se bo prelevila v nedolžno decembrsko snežinko. Kako je izgledal svet v letu 2019, nam bo razložil svetovni popotnik Tadej Toš. V oddaji bosta nastopila tudi Lady Gaga in Bradley Cooper, svoje rojake in Sevnico pa bo končno obiskala Melania Trump," so sporočili s Televizije Slovenija.

Zadnji večer s Klemnom Slakonjo
Jani Ugrin/RTV SLO

V novo leto s Silvestrskim pozdravom

Ob 21.30 uri se bo nadaljevalo s tradicionalnim Silvestrskim pozdravom. Gostitelja silvestrskega večera bosta voditelja Darja Gajšek in Blaž Švab, za komične vložke pa bosta poskrbela Tilen Artač in Urška Vučak Markež. Tako bodo gledalci, zdaj že tradicionalno, v novo leto vstopili ob slovenski glasbi. Na odru se bo ta večer zvrstilo več kot 250 nastopajočih, obljubljajo na Televiziji Slovenija. Nastopili bodo: Modrijani, Alfi Nipič, Helena Blagne, Dejan Vunjak, Ansambel Franca Miheliča, Nemir, Poskočni muzikanti, Manca Špik, Štirje kovači, Saška Lendero, Čuki, Nika Zorjan, Spev, Prifarski muzikanti, Ansambel Saša Avsenika, Kingston, Ansambel Jureta Zajca, Isaac Palma, Tomaž Domicelj, Koncertni ansambel Slakove glasbe, Nuša Derenda, Vili Resnik, Čudežna polja, Ansambel Banovšek in mnogi drugi.

Adrian Pregelj

Za začetek leta koncerta

Ob 0.40 uri boste na TV SLO 1 lahko prisluhnili koncertu Nine Pušlar v Križankah. Nina Pušlar je septembra zaključila poletno turnejo po slovenskih gradovih in dvorcih, koncert pa je sovpadel z izidom njenega šestega studijskega albuma Nina.

Matic Kremzar Photographer
Rtv Slovenija
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta