(FOTO) Radio 1 na dobrodelnem maratonu zbral rekordni znesek: "Ponosni smo na vas"

A.L.
23.12.2022 10:20

"Ni tekma, fajn je pa, da veste, kako veliki ste. Imam občutek, da ko se nekaj odločite, lahko objamete zemljo," je dejal Denis Avdić.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Darja Štravs Tisu

Zaključil se je že osmi dobrodelni maraton. Kot piše portal Njena.si, je Slovenija spet stopila skupaj in v teh prazničnih dneh poskrbela za dobrodelno zgodbo, ki močno zaznamuje naš vsakdan. Voditelji Denis AvdićJana Morelj in Miha Deželak pa so tudi letos nalogo zagrabili z obema rokama in brez premisleka svoje življenje začasno preselili v samo središče Ljubljane. "Hvala vsem, ki ste obiskali naš studio. Hvala vsem, ki ste poslali sms sporočilo ali na kakršenkoli drug način pri tem pomagali," je tik pred razglasitvijo povedal Avdić.

Sašo Radej

Studio je tik pred razglasitvijo obiskala tudi Ana Lesar iz dm-a in povedala, kakšen znesek so letos zbrali oni. V prodajalnah dm so kupci letos namreč zbrali 40.198 evrov, poroča Njena.si. Ta znesek se je prištel skupnemu, ki je letos rekorden - 1.154.873,60 evra.

Sašo Radej
Darja Štravs Tisu

"Ni tekma, fajn je pa, da veste, kako veliki ste. Imam občutek, da ko se nekaj odločite, lahko objamete zemljo. Revščina je kot neke vrste kazen za zločin, ki ga nikoli nisi naredil. Kdorkoli v življenju ni imel, kdorkoli je živel v pomanjkanju, ve, kako je to življenje drago. Res je drago. Velikim posameznikom ste omogočali, da doma jokajo od sreče. Ponosni smo na vas," je po koncu maratona povedal Avdić. 

Darja Štravs Tisu
Darja Štravs Tisu
Darja Štravs Tisu
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta