(FOTO) Severina pokazala novo postavo. V karanteni se je zredila za 7 kilogramov

D.Ži
08.04.2020 12:12

Kdo ve, kam jih je skrila ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Hrvaška zvezdnica Severina Kojić se trenutno nahaja v Beogradu, kjer je tudi njen bivši Milan Popović s sinom Aleksandrom. Pevka je samoizolirana v hiši svaka Dragana Kojića Kebe, med vikendi se svojim oboževalcem javlja iz dnevne sobe. Enourni program, ki ga oddaja na Instagramu, je poimenovala SeVeTv, z gledalci pa deli podrobnosti svojega karantenskega vsakdana in se pogovarja z znanimi ljudmi. Delila je tudi recept za krompirjevo pito, ki jo je tudi sama pred kamerami pripravila.
{instagram}https://youtu.be/uQgjaLHqa0A{/instagram}
Razkrila je, da je karantensko življenje na njeni postavi pustilo sledi. "Vsi mi pošiljate srčke, ki mi polnijo dušo, a nekaj je potrebno dati tudi v želodec. Zredila sem se za sedem kilogramov, ker je zelo dobro za mojo mamo in vse tiste, ki ste mi očitali, da sem previtka," je dejala. Pred dnevi smo lahko videli tudi, kako čisti po hiši in medtem telovadi. Tudi v copatih. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-jl3hHB6o3/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-o6NJ5hFGI/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta