(FOTO) Shakira povsem sesuta: Odpovedala začetek svetovne turneje

D.Ži
08.11.2017 13:14

Zvezo je očitno rešila, vse ostalo pa trenutno ne gre po načrtih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

V začetku oktobra se je govorilo, da je po vodi splavala še ena velika ljubezenska zgodba, a očitno sta kolumbijska zvezdnica Shakira in njen španski nogometaš Gerard Piquet vendarle našla skupni jezik. Četudi se je pisalo, da se je on že izselil iz njunega skupnega doma v Barceloni. Morda sta potrebovala le nekaj miru, saj sta se pobotala ravno v času, ko mediji o njuni ločitvi nekaj tednov niso pisali.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BZmf4ifHqJn/?taken-by=shakira{/instagram}
Medtem smo par, med njima je deset let razlike, videli med sprehodom po Barceloni. Z njima sta bila sinova, 4-letni Milan in 2-letni Sasha, bojda glavni razlog, zakaj se je par odločil vztrajati skupaj.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BZJvufAnr6W/?taken-by=shakira{/instagram}
A zdaj nov udarec. Shakira je morala odpovedati začetek svoje svetovne turneje. Nocoj bi morala s svojimi boki migati v kölnski Lanxess Areni, a nič ne bo od tega. Z boki Shakira sicer še lahko miga, zalomilo se je z glasom. Da ima poškodovane glasilke je medtem sporočila.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BaMcL0nHtOs/?taken-by=shakira{/instagram}
Zgodilo se je na vajah, ko se je trudila preveč. Zdravniki so ji na srce položili, naj naredi vse, da bo glasilkam privoščila počitek, saj bo škoda sicer dolgotrajna in nepopravljiva. Kako dolgo bo okrevanje tajalo, ni znano.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BbMNHeVH3dQ/?taken-by=shakira{/instagram}
"Iz vsega srca se vam zahvaljujem za podporo in ljubezen. Upam, da bo vredno čakati in da se kmalu vidimo," sporoča zvezdnica svojim oboževalcem. Te dni z ekipo že išče nadomestni termin za kölnski koncert.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta